Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Tilapalvelut-liikelaitoksen tilinpäätöksen 2022

Jaa
Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi Tilapalvelut-liikelaitoksen vuoden 2022 tilinpäätöksen sekä käyttösuunnitelman vuodelle 2023 käyttötalouden osalta.

Vuoden 2022 tilinpäätös esityslistan liitteenä

Vuoden 2023 käyttösuunnitelma käyttötalouden osalta hyväksyttiin

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Tilapalvelut-liikelaitoksen käyttösuunnitelman vuodelle 2023 käyttötalouden osalta. Tulostavoite on talousarvion mukaisesti 18,895 miljoonaa euroa ylijäämäinen tulos ennen varauksia. Liikelaitoksen tulos on määritelty niin, että liikelaitoksen toiminnan menot katetaan toimitilavuokrilla sekä palvelumaksuilla.

Jaosto esittää Focus Mattlidenin hankesuunnitelman hyväksymistä

Jaosto esittää kaupunginhallitukselle, että valtuusto hyväksyy Focus Mattlidenin hankkeen hankesuunnitelman, joka käsittää Mattlidens skolcentrumin, Mattlidens daghemin korvaavan päiväkodin, Esbo Arbiksen ja koulun Kultursmedjanin yhteiskäyttötilat.

Tarkoitus on toteuttaa nykyisiä, huonokuntoisia ja epätarkoituksenmukaisia tiloja korvaava rakennushanke yhteistyöhankkeena Focus Mattlidenin kanssa. Focus Mattliden vastaa kohteen suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksen järjestämisestä yhteistyötahojensa kanssa. Kohteen tuleva rahoittaja ja vuokranantaja täsmentyy myöhemmin.

Kameleonten Ab:lta vuokrataan sosiaali-, kuntosali- ja huoltotilat 20 vuodeksi

Jaosto päätti vuokrata Leppävaaran urheilupuistoon valmistuvasta Kameleonten Ab:n urheiluhallista sosiaali-, kuntosali- ja huoltotiloja yhteensä 678 neliömetriä. Vuokra-aika on 20 vuotta, alkaen 1.6.2023 ja päättyen 31.5.2043.

Vuokrattavat tilat tulevat palvelemaan muun muassa ison tekojään käyttäjiä, koulu- ja lukioluokkia, hiihtäjiä, jalkapalloilijoita, pesäpalloilijoita, lenkkeilijöitä sekä kuntosalin, leikkipaikan ja skeittialueen käyttäjiä.

Selostukset ajankohtaisista asioista

Jaosto kuuli selostukset seuraavista asioista:

1. Ajankohtaiset tila- ja sisäilma-asiat
2. Tila- ja asuntojaoston työohjelma vuodelle 2023

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Esbo stads sektor för fostran och lärande skänker 500 datorer till Ukraina22.5.2023 13:45:00 EEST | Tiedote

Sektorn för fostran och lärande stöder demokratifostran i krisområdet genom att skänka 500 bärbara datorer till skolorna i staden Kryvyj Rih i Ukraina. Samarbetet mellan Kryvyj Rih och Esbo inleddes hösten 2022. Nu har 200 datorer skickats iväg, och ytterligare 300 skickas senare. Under sommaren skickas också klassrumsmöbler. Man har också sökt partnergymnasier i Esbo till lyceerna i Kryvyj Rih.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme