Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelujen osavuosikatsauksen

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsauksen 1–10/2021. Liikelaitoksen tulostavoitteen ennustetaan olevan 23,9 miljoonaa euroa. Sen on toteutumassa talousarvion mukaisesti.

Liikevaihto ylittyy 2,8 miljoonalla eurolla ja liiketoiminnan muut tuotot alittuvat 5,1 miljoonalla eurolla. Näin yhteenlaskettuna tulot alittuvat 2,3 miljoonalla. eurolla. Menot vastaavasti alittuvat 2,4 miljoonalla eurolla. Poistot ja arvonalentumiset ylittää 0,156 miljoonalla eurolla, joka johtuu Metsolan päiväkodin purkamisesta tulleesta kertapoistosta.

Erityisesti pandemiatilanne on vaikuttanut palvelutuotannossa siivoukseen ja vahtimestaripalveluun. Palvelutuotannossa on palattu normaaliin toimintaan.

Investointiohjelman toteuttaminen etenee lähes normaalisti, mutta uudisrakentamisessa ennustetaan jäävän käyttämättä tänä vuonna 29,9 miljoonaa euroa.

Rakennusalan markkinatilanne ja materiaalien erityisesti puun ja teräksen hinnan nousut ovat nostaneet tarjottujen urakoiden hintaa, mikä on johtanut hankkeiden aloituksen siirtymiseen.

Selostuksia ajankohtaisista asioista

Jaosto kuuli selostukset seuraavista asioista:

Tila- ja asuntojaosto kuuli selostuksen Pisan päiväkodin väistötilan tilanteesta. Kohteessa on ollut sisäilmaoireilua ja aluehallintovirasto on tehnyt 4.11. tarkastuksen, jonka raporttia odotetaan. Tilapalvelut lisää yhteistyötä ja tiedottamista kohteen kanssa välittömästi ja valmistautuu toimiin raportin saavuttua. Jaosto edellytti, että varsinaisen Pisan päiväkodin peruskorjausta kiirehditään, jotta päiväkoti pääsee palaamaan terveisiin tiloihin mahdollisimman pian, ja että hankkeen etenemisestä viestitään aktiivisesti.

Muut asiat

Vastauksen antaminen Henttaan kylätaloa koskevaan valtuustoaloitteeseen poistettiin jaoston esityslistalta, koska se oli päätynyt listalle vahingossa keskeneräisenä.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunki edellyttää koronapassia laajasti yleisötilaisuuksissa ja osassa asiakastiloja3.12.2021 15:11:14 EET | Tiedote

Espoon kaupunki edellyttää asiakkailtaan koronapassia laajasti kulttuurin ja liikunnan palveluissa 4.12.2021 alkaen. Tarkistamme koronapassin kaikissa yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa sekä sisäänpääsyn edellytyksenä kaupunginmuseon toimipisteisiin, Näyttelykeskus WeeGeelle ja uimahalleihin. Myös ryhmäliikuntaan edellytämme koronapassia, jos ryhmäkoko on yli 20 henkilöä.

Mikä on kirjastojen rooli kansalaisaktiivisuuden herättäjinä? Ilmastolukutaitoa-tapahtuma Sellon kirjastossa26.11.2021 16:16:15 EET | Tiedote

Keväällä toteutettu valtakunnallinen Ilmastolukupiirikampanja saavutti suuren suosion, lukupiirejä oli lähes sata ympäri Suomea. Ilmastolukupiirihaasteen toteutti Greenpeace, yhteistyössä Helmet-kirjastojen, kirjastojen valtakunnallisen Yleisten kirjastojen ympäristötietoisuus 2020-luvulle -hankkeen, Lukukeskuksen, Suomen Kirjastoseuran, Marttaliiton sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme