Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto: Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsaus

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen syyskuun 2019 osavuosikatsauksen ja esitti kaupunginhallitukselle, että valtuusto alentaa Tilapalvelut-liikelaitoksen tulostavoitetta 19 649 690 euroa. Tilapalvelut-liikelaitoksen käyttötalouden ei ennusteta toteutuvan talousarvion mukaisena.

Olennaiset poikkeamat, jotka vaikuttavat siihen, ettei sitova tulostavoite eli 23,3 milj. euron ylijäämäinen tulos ennen varauksia toteudu, ovat rakennusten alaskirjaukset ja purkukulut, esisuunnittelun kustannukset sekä vuosikorjaukset. Tilapalvelut-liikelaitoksen ennustetun talousarvion ja tulostavoitteiden toteutumisen sekä toiminnan keskeisimmät ja olennaisimmat tapahtumat on selostettu tarkemmin Tilapalvelut-liikelaitoksen syyskuun 2019 osavuosikatsauksessa.

Jaosto kuuli selostukset ajankohtaisista asioista:

Katsaus Pohjois-Tapiolan koulun tilanteesta: Ympäristöterveyden 31.10.2019 päivätty tarkastuskertomus on tulossa Pohjois-Tapiolan koulun koulukorjaussivulle. Asiasta tiedotetaan tarkemmin erikseen. Koulurakennuksen käyttöä voidaan jatkaa ja siellä tullaan toteuttamaan tiettyjä ympäristöterveyden ehdottamia toimenpiteitä.

Leppävaaran lukion osalta odotetaan aluehallintoviraston tarkastusmuistiota marraskuun aikana. Kohteessa tehdään jatkuvasti olosuhdeseurantaa.

Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen: Ajankohtaista sisäilma-asioista 4.11.2019 

Asia 4 Valtuustoaloite ns. puhdastilojen järjestämiseksi sisäilmasta sairastuneille jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme