Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaoston päätöksiä 17.8.2020

Jaa

Jaosto antoi kaupunginhallitukselle esityksen Tilapalveluiden talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi vuosille 2021 - 2030 investointien osalta sekä hyväksyi Uusikummun päiväkodin hankesuunnitelman.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto antoi kaupunginhallitukselle Tilapalvelut-liikelaitoksen esityksen talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi vuosille 2020 - 2030 investointien osalta siten muutettuna, että ohjelmaan lisätään Tila- ja asuntojaoston ja kaupunginhallituksen hyväksymän Matinkylän lukion laajennetun hankkeen kustannukset, mikäli valtuusto päättää hyväksyä hankkeen laajennuksen. Investointiohjelma sopeutetaan hankkeen laajennuksen kustannuksia vastaavasti valtuuston hyväksymään investointikattoon.

Tilapalvelut-liikelaitoksen esitys talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi vuosille 2021 - 2030 investointien osalta sekä investointiohjelman hankkeet toimialoittain ovat esityslistan liitteenä:
Investointiohjelman 2021-2030 valmistelutilanne 17.8.

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Uusikummun vuokrapäiväkodin hankesuunnitelman. Uusikummun päiväkoti sijaitsee Niittykummussa Suur-Tapiolan alueella, osoite Vuoritontuntie 3, 02200 Espoo.

Hankkeen toteuttaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma omistuksessaan olevalle tontille uudisrakennuksena toteutettavan asuinkerrostalon yhteyteen. Tilapalvelut vuokraa ensimmäiseen kerrokseen sijoittuvat päiväkodin tilat piha-alueineen Varmalta. Päiväkodille vuokrattavien tilojen osuus Varman toteuttamasta hankekokonaisuudesta on alle 30%.

Uusikummun päiväkodin aikataulu on sidoksissa Varman asuinrakennusaikatauluun, jonka mukaan Vuoritontuntie 3 rakennustyöt käynnistyvät vuoden 2021 alussa ja päiväkoti olisi käyttöönotettavissa toukokuussa 2022.

Uusikummun päiväkodin hankesuunnitelma 

Jaosto kuuli selostukset ajankohtaisista asioista:

Jaosto sai selostuksen siivouspalveluiden hankinnoista. Tila- ja asuntojaosto päätti, että vuoden 2020 lopussa jaostolle tuodaan selvitys siitä, miten harmaan talouden ja ihmiskaupan torjumistyö sekä toimittajahallinnan kehittäminen erityisesti siivousalalla on edennyt sekä selvittää jaostolle millaisia kokemuksia mediaanihinnan käytöstä kilpailutuksessa on kertynyt.

Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen: Ajankohtaista sisäilma-asioista 17.8.2020 (pdf, 1977 Kt)

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

April Jazzin syksyn klubisarja käynnistyy Näyttelykeskus WeeGeellä24.9.2020 16:53:16 EESTTiedote

April Jazzin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama konserttisarja tuo kotimaisen jazzin huiput museoympäristöön. Livemusiikki soi kuukauden ensimmäisinä perjantai-iltoina afterwork-hengessä, jolloin konsertteihin ja WeeGeen museoihin on vapaa pääsy. Syksyn aikana juhlitaan Elifantreen ja Riitta Paakki Quartetin levynjulkaisuja, ja nähdään muun muassa Iiro Rantalan ja Maja Mannilan uusi kotimainen kokoonpano.

Esbos ekonomiska förhandlingar avslutades24.9.2020 13:13:20 EESTTiedote

Förhandlingarna mellan ordförandena för fullmäktigegrupperna om programmet En ekonomiskt hållbar stad utmynnade i ett avtal som omfattar fullmäktigegrupperna med undantag av De gröna, Vänsterförbundet och Blå fullmäktigegruppen. Enligt avtalet eftersträvas balans i ekonomin under fem år genom att ökningen av driftsutgifterna och personalstyrkan bromsas upp, investeringskostnaderna minskas, inkomsterna ökas och fastigheter och lokaler som ägs av staden säljs.

Espoon talousneuvottelut päättyivät24.9.2020 13:10:39 EESTTiedote

Valtuustoryhmien puheenjohtajien neuvottelut Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelmasta päättyivät sopimukseen, jossa ovat mukana valtuustoryhmät lukuunottamatta Vihreitä, Vasemmistoliittoa ja Sinisiä. Sopimuksen mukaan talouden tasapainoa haetaan viiden vuoden aikana hidastamalla käyttömenojen ja henkilöstömäärän kasvua, pienentämällä investointikustannuksia, kasvattamalla tuloja sekä myymällä kaupungin omistamia kiinteistöjä ja toimitiloja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme