Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaoston päätöksiä 19.10.2020

Jaa

Tila- ja asuntojaosto päätti tänään mm. palauttaa Kalajärven koulun, päiväkodin ja nuorisotilan uudisrakennuksen päivitetyn hankesuunnitelman uudelleen valmisteltavaksi sekä hyväksyi Luukin leirikeskuksen päärakennuksen peruskorjauksen hankesuunnitelman päivityksen.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto palautti Kalajärven koulun, päiväkodin ja nuorisotilan uudisrakennuksen päivitetyn hankesuunnitelman uudelleen valmisteltavaksi siten, että

  • etsitään vielä vaihtoehtoisia keinoja vähentää hankkeen kustannuksia.
  • selvitetään maalämmön ja aurinkopaneelien takaisinmaksuaika sekä tämän jälkeinen kustannussäästö käyttökustannuksiin.
  • pyydetään liikunta- ja nuorisolautakunnalta näkemykset liikuntatilan pienennyksen vaikutuksista.
  • jaostolle tuotavassa esityksessä erotellaan ne toimet, jotka on mahdollista toteuttaa myöhemmin.
  • asia tuodaan jaoston päätettäväksi seuraavaan kokoukseen.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi Luukin leirikeskuksen päärakennuksen peruskorjauksen ja uuden majoitusrakennuksen hankesuunnitelman päivityksen. Voimassa olevassa investointiohjelmassa hankkeelle on varattu 2 milj. euroa. Saadut urakkatarjoukset ylittivät määrärahan noin 1,0 milj. eurolla, joten hanketta on suunnittelun aikana supistettu ja tehostettu asetettuun budjettiin pääsemiseksi. Uudisosan pienentäminen kilpailutettua enemmän olisi johtanut epätarkoituksenmukaiseen kokonaisuuteen, joten mielekkäämpi ratkaisu on jättää uudisosa toteutettavaksi myöhemmin. Laaditut uudisosan suunnitelmat viimeistellään, ja ne jäävät odottamaan ajankohtaa, jolloin ne olisivat investointiohjelman määrärahojen puitteissa toteutettavissa.

Jaosto hyväksyi tila- ja asuntojaoston vuoden 2021 kokousajat.

Jaosto kuuli selostukset ajankohtaisista asioista:

Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen: Ajankohtaista sisäilma-asioista 19.10.2020

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoolaisten suun terveys parantunut kaikilla mittareilla viidessä vuodessa3.12.2020 12:12:37 EETUutinen

Espoon kaupunki panostaa hammashoidon kehittämiseen seuraamalla jatkuvasti laatu- ja vaikuttavuusmittareita. Tarpeeseen kehitettyjen mittaristojen kautta on avautunut mahdollisuus nähdä entistä paremmin suun terveydenhuollon haasteet, jotka ovat tänä päivänä ennaltaehkäisyssä ja varhaisdiagnostiikassa. Viiden vuoden seurannassa parannusta on saatu kaikilla laadun ja vaikuttavuuden mittareilla.

Esbogymnasier utnyttjade virtuell verklighet i undervisningen1.12.2020 11:16:47 EETTiedote

De studerande i gymnasierna Otaniemen lukio och Etelä-Tapiolan lukio i Esbo har skapat innehåll inom virtuell verklighet (VR) som en del av sina studier. Samtidigt har deras lärare utnyttjat en VR-plattform i undervisningen. Gymnasierna samarbetade med Esbo stadsmuseum inom ramen för ett försök som genomfördes mellan februari och oktober 2020. Med hjälp av försöket utvärderades de möjligheter som virtuell verklighet kan erbjuda i undervisningen.

Espoolaiset lukiot hyödynsivät virtuaalitodellisuutta opetuksessa1.12.2020 10:56:13 EETTiedote

Espoon Otaniemen ja Etelä-Tapiolan lukioiden opiskelijat ovat laatineet virtuaalisen todellisuuden sisältöjä (VR, virtual reality) osana opintojaan. Samaan aikaan heidän opettajansa ovat hyödyntäneet VR-alustaa opetuksessa. Lukiot tekivät yhteistyötä Espoon kaupunginmuseon kanssa kokeilussa, joka toteutettiin helmikuun ja lokakuun 2020 välisenä aikana. Kokeilulla arvioitiin virtuaalitodellisuuden tarjoamia mahdollisuuksia opetuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme