Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tilapäisiä liikennejärjestelyjä Palosaaren sillalla 14.5.-28.6.

Jaa

Palosaaren sillan Vaasan Sähkön puoleinen linja-autopysäkki ja kevyenliikenteen väylä on suljettu liikenteeltä arviolta 14.5.-28.6.2019 väliseksi ajaksi. Poikkeavat liikennejärjestelyt johtuvat Vaasan Sähkön tontilla sijaitsevan tiilipiipun saneeraustöistä.

Saneeraustöissä tiilisilpun havaittiin kantautuvan alkuperäisen työmaa-alueen ulkopuolelle tuulen ja piipun korkeudesta johtuen, joten työmaa-aluetta jouduttiin suurentamaan.

– Kevyenliikenteen väylälle voi kulkeutua tiilisilppua, joten väylä on suljettu työmaan ajaksi turvallisuussyistä. Kova tuuli voi haitata saneeraustöitä, joten työmaan tarkkaa kestoa on tässä vaiheessa vaikea arvioida, kertoo Vaasan Sähkön kunnossapitopäällikkö Mika Malassu.

Tiilipiippu on rakennettu 1920-luvulla ja se on kaavassa suojeltu rakennus. Piipulle tehdään mittava peruskorjaus, jotta se säilyy turvallisena.

Kartta tilapäisistä liikennejärjestelyistä löytyy liitteestä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilapäiset liikennejärjestelyt:
Vaasan kaupungin Liikennejärjestelypäällikkö Jori Löfbacka, puh. 040 354 3494

Tiilipiipun saneeraustyöt:
Vaasan Sähkön Kunnossapitopäällikkö Mika Malassu, puh. 050 342 2141

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme