Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tilapäisiä liikennejärjestelyjä Sepänkyläntiellä – pyöräilijöitä ja kävelijöiltä kehotetaan erityiseen varovaisuuteen

Jaa

Sepänkyläntie 5:n kohdalle, keskustan läheisyyteen, rakennetaan uutta kerrostaloa ja parkkihallia. Haastavan sijainnin takia rekoille ja kuorma-autoille tehdään tilapäinen purkupaikka nykyiselle kevyen liikenteen väylälle. Töiden ajaksi pyöräilijöille ja kävelijöille rajataan kulkuväylä työmaan ohitse.

Kulkuväylä rajataan osin jalankulkukatoksella ja osin raskassuojauksella. Katoksia ei rakenneta koko matkalle, jotta raskaan liikenteen kuljettajilla säilyy näkyvyys kulkuväylän käyttäjiin. Pyöräilijöiden ja kävelijöiden tulee kuitenkin noudattaa erityistä varovaisuutta työmaan läheisyydessä.

Työmaa ei tule vaikuttamaan juurikaan ajoneuvoliikenteeseen, mutta myös autoilijoiden on hyvä huomioida poikkeusjärjestelyt alueella.

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme