Aallon Group Oy

Tilitoimisto Simo Salonen Oy liittyy Aallon Groupiin

Jaa

Aallon Group Oy Lehdistötiedote julkaisuvapaa: 4.12.2018 kello 9.00

Tilitoimisto Simo Salonen Oy Oulusta ja Aallon Group Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhdistymisestä. Allekirjoitetulla sopimuksella Tilitoimisto Simo Salonen Oy liittyy osaksi aiemmin tänä syksynä muodostettua Aallon Groupia.

Yhdistymisen jälkeen Aallon Groupissa työskentelee noin 210 ihmistä ja sen liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. Yhtiö selvittää mahdollisuutta hakea listautumista First North -markkinapaikalle vuoden 2019 aikana.

Tilitoimisto Simo Salonen Oy jatkaa toimintaansa Aallon Group Oy:n tytäryhtiönä ja sen johto jatkaa tehtävissään. Yhdistymisellä ei ole henkilöstövaikutuksia. Yhdistymisen myötä Aallon pystyy palvelemaan asiakkaitaan paikallisesti myös Oulun alueella.

Aallon Group Oy:n toimitusjohtaja Elina Pienimäki: ”Olen erittäin iloinen, että saamme Simo Salosen yrittäjäjoukkoomme. Tämä toteuttaa strategiaamme laajentua yhdistymällä uusien tilitoimistojen kanssa. Haluamme olla aktiivinen toimija markkinan tulevissa järjestelyissä, minkä vuoksi harkitsemme mahdollisuutta hakea listautumista First North -markkinapaikalle ensi vuoden aikana.”

Tilitoimisto Simo Salonen Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Simo Salonen: ”Meneillään olevan yhdistymisen kautta saamme lisää vahvuutta toimintaamme menettämättä kuitenkaan paikallisuutta tilitoimistona. Aallon Group muodostuu vuosikymmeniä toimineista yrittäjävetoisista tilitoimistoista ja meidän toiminta tulee jatkumaan nykyisellä periaatteella asiakasta palvelevana kasvot omaavana tilitoimistona tässä joukossa.”

Lisätietoja:
Aallon Group Oy
toimitusjohtaja
Elina Pienimäki
puhelin: 040 647 1444
elina.pienimaki@aallon.fi

Tilitoimisto Simo Salonen Oy
hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja
Simo Salonen
puhelin: 040 558 2480
simo.salonen@tilisalonen.fi

www.aallongroup.fi

Aallon Group Oy lyhyesti:

Aallon Group on yksi Suomen suurimmista tilitoimistopalveluiden tarjoajista. Yhtiön juuret kantautuvat pitkälle kotimaisen taloushallinnon historiaan. Konserni tuottaa kattavia digitalisoituja tilitoimistopalveluita sekä tarjoaa asiakkaidensa liiketoiminnan ja yritysjohdon tueksi henkilökohtaisella otteella korkealaatuisia neuvonta- ja asiantuntijapalveluita.

Avainsanat

Kuvat

Elina Pienimäki
Elina Pienimäki
Lataa
Kuvassa vasemmalta oikealle: Simo Salonen, Irmeli Salonen, Teemu Salonen, Tapani Aalto, Timo Salonen ja Elina Pienimäki.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Simo Salonen, Irmeli Salonen, Teemu Salonen, Tapani Aalto, Timo Salonen ja Elina Pienimäki.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Aallon Group Oy
Aallon Group Oy
Esterinportti 2,
00240 Helsinki

http://www.aallongroup.fi

Aallon Group tarjoaa talouden huolenpitoa yrityksellesi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aallon Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme