Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Timo Saari Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen E-vastuualueen johtajaksi

Jaa

Työministeri Tuula Haatainen on nimittänyt yhteiskuntatieteiden maisteri Timo Saaren Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualuejohtajaksi ajalle 1.3.2023–28.2.2028.

Timo Saari on toiminut vuoden 2020 alusta Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajana ja E-vastuualueen johtajana. Aiemmin Saari on työskennellyt Vantaan kaupungin työllisyysasioiden tulosaluejohtajana, ICT-alan yrityksen toimitusjohtajana sekä Kansaneläkelaitoksen vakuutuspiirin johtajana ja muissa johtotehtävissä.

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen E-vastuualueen johtajana sekä ylijohtajana on toiminut vuodesta 2015 alkaen Mika Soininen, jonka työ päättyy helmikuun lopussa.

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa on kolme vastuualuetta ja se toimii kolmen maakunnan alueella. Elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualue (E-vastuualue) toimii Etelä-Pohjanmaan alueella. Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue (L-vastuualue) ja Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue (Y-vastuualue) toimivat Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaa maakuntien alueilla.

Muina Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen vastuualuejohtajina toimivat Anders Östergård (L-vastuualue) ja Karoliina Laakkonen-Pöntys (Y-vastuualue). Valtioneuvosto tulee myöhemmin nimittämään Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajan.

Työ- ja elinkeinoministeriö tiedotti Timo Saaren E-johtajan nimityksestä tänään. Lue lisää (tem.fi).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Neuvotteleva virkamies Marko Laiho, TEM, p. 0295 064 215

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Päätoimipaikka Seinäjoki: Alvar Aallon katu 8, PL 156
Vaasa: Wolffintie 35 | Kokkola: Pitkänsillankatu 15

0295 027 500http://www.ely-keskus.fi/etela-pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Haluamme edistää alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme työtämme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.

ELY-keskusten valtakunnallisia tiedotteita voit lukea täältä: ELY-keskukset

NTM-centralen i Södra Österbotten är en branschövergripande, regional aktör. Vi vill främja livskraft, hållbar tillväxt, en god framtid samt välstånd och intern säkerhet i regionen. Vi sköter uppgifter i anslutning till näringslivet, miljön och trafiken för våra kunders, dvs. människors, företags och sammanslutningars bästa. Vi är verksamma utöver i Södra Österbotten även i Österbotten och Mellersta Österbotten i fråga om miljö- och trafikfrågor.

NTM-centralernas riksomfattande pressmeddelanden kan du läsa här: NTM-centralerna

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Skötsel- och användningsplanen för Natura 2000-området Kristinestads skärgård skickas ut på remiss och presenteras för allmänheten (Österbotten)31.1.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Skötsel- och användningsplanen för Natura 2000-området Kristinestads skärgård har beretts under åren 2021–2022. Planen har utarbetats i samarbete med en styrgrupp som bestående av städernas, mark- och vattenägarnas och andra intressentgruppers representanter. Skötsel- och användningsplanens mål är att trygga de naturvärden som står till grund för inrättandet av Natura 2000-området. Utöver detta främjar planen områdets kulturhistoriska värden och rekreationsvärden.

Kristiinankaupungin saariston Natura 2000 -alueen hoito- ja käyttösuunnitelma lähetetään lausuntokierrokselle ja esitetään yleisölle (Pohjanmaa)31.1.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Kristiinankaupungin saariston Natura 2000 -alueen hoito- ja käyttösuunnitelma on valmisteltu vuosien 2021–2022 aikana. Suunnitelma on laadittu yhteistyössä ohjausryhmän kanssa, johon on kuulunut kuntien, maa- ja vesiomistajien sekä muiden sidosryhmien edustajia. Tavoitteena on turvata Natura 2000 -alueen perustana olevia luontoarvoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme