Avain

Tittamari Marttisen romaani kuljettaa suhteiden solmuihin

Jaa
Avoimesti sinun on Tittamari Marttisen ensimmäinen aikuiselle lukijalle kirjoitettu romaani. Tarina kuljettaa lukijan keskelle mutkikasta parisuhdetta ja aikamme parisuhdeilmiöitä.
Avoimesti sinun on Tittamari Marttisen ensimmäinen aikuisille lukijoille suunnattu romaani.
Avoimesti sinun on Tittamari Marttisen ensimmäinen aikuisille lukijoille suunnattu romaani.

Nelikymppinen radiotoimittaja Eva asuu halvassa hotellissa ja odottaa avioeronsa harkinta-ajan päättymistä. Puoliso Juha, valtakunnan tunnettu pariterapeutti, on löytänyt rinnalleen uuden nuoren rakkauden. 

Yksityiselämäänsä riepottelevien iltapäivälehtien otsikoita vältellessään Eva kohtaa muun muassa oman menneisyytensä merkittävimmät rakkaustarinat.  

Ympärillä ajelehtivien ihmisten tarinat saavat hänet pohtimaan avioliittonsa aikaisia kohtaamisia, mustasukkaisuutta ja riippuvuuksia. Olemmeko lopulta vain koukussa rakkauteen ja rakastetuksi tulemiseen?  

“Mutta voiko sulkea sen, minkä jo avasi?
Voiko unohtaa sen, minkä näki?
Voiko palata elämään, josta kuvitteli jo lähteneensä?”
Avoimesti sinun, Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen on tunnettu kirjailija, joka tunnetaan erityisesti lasten- ja nuorten-kirjoistaan. Avoimesti sinun on palkitun kirjailijan ensimmäinen aikuisille lukijoille suunnattu romaani. Kirjailija asuu Rovaniemellä. 

teos: Avoimesti sinun
kirjailija: Tittamari Marttinen
ISBN: 9789523044586
sivuja: 352
kustantaja: Avain
ilmestymispäivä: 20.3.2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet


Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, vilja.kujanpaa@avain.net, puh. 040 755 3319


arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

Avoimesti sinun on Tittamari Marttisen ensimmäinen aikuisille lukijoille suunnattu romaani.
Avoimesti sinun on Tittamari Marttisen ensimmäinen aikuisille lukijoille suunnattu romaani.
Lataa
kansi: Tittamari Marttinen, Avoimesti sinun
kansi: Tittamari Marttinen, Avoimesti sinun
Lataa
Tittamari Marttinen, kuva: Pekka Aho, Lapin Kansa
Tittamari Marttinen, kuva: Pekka Aho, Lapin Kansa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Heli Pekkarisen kylähulluus kasvoi Kylässä Italiassa -kirjaa kirjoittaessa31.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Tietokirjailija Heli Pekkarinen tunnustautuu kylähulluksi. "En rentoudu monen suomalaisen tapaan luonnossa, vaan minun mieleni rauhoittuu ja hartiani laskeutuvat parhaiten kapeilla mukulakivikujilla ja pienillä piazzoilla", kirjoittaa Pekkarinen Kustantamon kuulumisia -blogissa. Rakkaus pieniin italialaisiin kyliin on Kylässä Italiassa -kirjan kirjoittamisen jälkeen vain kasvanut: "Rakastan pieniä kyliäni nyt jopa enemmän kuin ennen kirjan kirjoittamista: koskaan ei tiedä, mihin keskiaikaisessa italialaiskylässä törmää!"

Nora Lehtinen kirjoittaa blogissa arjestaan kirjailijana ja perheenäitinä24.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Kirjailija Nora Lehtinen kirjasi ylös yhden maaliskuisen työpäivän aikana kohtaamansa kohokohdat ja ajatukset. Tuolloin tekeillä ollut lastenromaani valtasi ison osa arka: "En pysty palaamaan kirjan maailmasta. Kirjoittaessa elän tarinaa lähes fyysisesti mukana. Kuljen pöllyävällä hiekkatiellä, kosken vanhaan oven ripaan, haistan ruohonkorsien tuoksun aamuisella nurmikolla, näen tummansinisen aallokon kirkkaana päivänä meren rannassa, tartun metallisiin paloportaisiin silloin, kun seikkailu niin vaatii", hän kirjoittaa Kustantamon kuulumisia -blogissa. Lehtisen lastenromaani Hilma-täti ja vanhan kartan arvoitus ilmestyi toukokuussa.

Karoliina Suoniemi haluaa kirjoittaa lapsille myös sodasta ja sota-ajan lapsuudesta10.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Opettajana työskentelevä tietokirjailija Karoliina Suoniemi tietää, miten lapsille kerrotaan menneisyydestä ja vaikeistakin asioista. "Kirjani ovat saaneet innostuksensa oman sukuni historiasta ja asioista, jotka ovat kiinnostaneet ja puhutelleen minua. Paperinarukenkiä aloin kirjoittaa jo ennen Ukrainan sodan alkua, mutta sodan syttyminen Euroopassa toi sen aihepiirin vielä lähemmäs. Tahdoin saada kansien väliin omien isovanhempieni ikäluokan kertomukset sota-ajan lapsuudesta ja nuoruudesta, nyt kun se oli vielä mahdollista", kirjoittaa Suoniemi Kustantamon kuulumisia -blogissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme