Redland Oy

Toimistotalo Valaan saneeraus valmistui itäisen kantakaupungin ytimeen Kallioon

Jaa

Valaan saneeraus on valmistunut. Raitiovaunut 1 ja 8 ovat palanneet vanhalle reitilleen – niillä pääsee nyt suoraan oven eteen.

Kallion Kurvissa, osoitteessa Hämeentie 31 sijaitsevan toimistokiinteistö Valaan peruskorjaus on valmistunut sovitussa aikataulussa. Rakennus remontoitiin kauttaaltaan nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi moderniksi toimistotaloksi. Valmistuneessa kohteessa on noin 4500 m2 nykyaikaista muuntojoustavaa toimistotilaa seitsemässä kerroksessa. Ensimmäiset vuokralaiset muuttavat Valaaseen kesän aikana.

– Lähtökohtanamme oli suunnitella toimistokiinteistö, jonne sisään astuessa hymy nousee huulille ja tulee hyvä mieli. Olemme panostaneet raikkaaseen ja erottuvaan ilmeeseen, joka alkaa jo yhteisistä aulatiloista. Uudistus on toteutettu talon sijaintia ja aikakauden arkkitehtuuria kunnioittaen. Moderni talotekniikka taas varmistaa, että työskentely tiloissa sujuu mukavasti, luonnehtii Assain vuokrauksesta vastaava johtaja Tapio Reponen.

– Vuokraus on edennyt positiivisesti ja kesän aikana taloon muuttaa vuokralaisia jo neljään eri kerrokseen. Uusiakin mahtuu vielä. Valaasta löytyy toimitilaa kokoluokassa 200–1400 m2 itäisen kantakaupungin parhaalta paikalta, erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tuo yrityksesi tutustumaan Valaaseen, täällä viihdytte varmasti! Reponen jatkaa.

Raitiovaunut 1 ja 8 ovat palanneet vanhalle reitilleen Helsinginkadulta Hämeentielle. Ratikalla pääsee aivan oven eteen. Myös bussipysäkit, Sörnäisten metroasema ja kaupunkipyörät löytyvät aivan läheltä. Hämeentien tulevaa pyöräkaistaa pitkin pääsee niinikään näppärästi perille.

Assai toivottaa uudet vuokralaiset lämpimästi tervetulleeksi. Tilat on mahdollista muokata jokaisen vuokralaisen tarpeiden mukaan yrityksen koosta riippumatta. Jokaisesta vuokratusta neliöstä lahjoitetaan 2 euroa Baltic Sea Action Groupille Itämeren suojeluun.

Lisätietoa Valaasta löydät täältä: https://valas.work/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapio Reponen
0400 468 468
tapio.reponen@assai.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Redland Oy
Hietalahdenranta 5 c D
00120 Helsinki

http://www.redland.fi
Redlandista saat kaikki markkinointi-, viestintä- ja digipalvelut hallitusti yhdestä osoitteesta. 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä. Ota yhteyttä!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Redland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme