Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Toimituksille tiedoksi: Pääministeri Sanna Marin vierailee OAJ:n valtuustossa 17.11.2021

Jaa

Pääministeri Sanna Marin tuo valtiovallan tervehdyksen Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n valtuuston kokoukseen keskiviikkona 17.11. klo 13. Pääministerin puheen voi kuunnella @oajry:n kanavilta ja OAJ:n sivuilta oaj.fi.

OAJ:n syysvaltuuston kokous alkaa klo 11.30 puheenjohtaja Olli Luukkaisen katsauksella. Myös Luukkaisen puheen voi seurata suorana netistä.

OAJ:n valtuusto valmistautuu kokouksessaan ensi kevään neuvottelukierrokseen ja käy keskustelua muun muassa neuvottelutavoitteista. Asialistalla on myös sääntömuutoksia. Opettajaksi opiskeleville esitetään edustusta OAJ:n hallitukseen ja jäsenille mahdollisuutta jäsenaloitteeseen. Valtuustolle on tehty esitys myös jäsenmaksun alentamisesta.

Valtuusto on koolla 17.–19.11. Helsingissä. 150-jäseninen valtuusto on OAJ:n ylin päättävä elin. Nykyisen valtuuston nelivuotinen kausi päättyy toukokuussa 2022, ja ensi talvena OAJ:ssa käydään valtuustovaalit.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme