Kustannusosakeyhtiö Otava

Tökkiikö työelämä? Ompeluseura-ryhmän perustajien uutuuskirja kertoo, miten työelämä muutetaan paremmaksi

Jaa

Nouseeko sinullakin verenpaine, kun mietit oman työpaikkasi jämähtäneitä käytäntöjä ja toimintamalleja, kellokorttikyttäämistä, pikkujouluissa vaanivia setämiehiä ja sivu suun menneitä ylennyksiä? Huippusuositun Ompeluseura-verkoston perustajien uutuuskirja pöllyyttää vanhentuneita käytäntöjä ja kertoo, miten työelämä tuodaan 2020-luvulle.

Työelämän kapinalliset -totuuksia kellokorteista ja kahvihuoneista on huippusuositun Ompeluseura-yhteisön perustajien uutuusteos, jossa he kaivautuvat syvälle siihen, mikä nykyajan työelämässä on vialla ja mitä sille pitäisi tehdä – ja miten se päivitetään nykyaikaan uudella johtajuudella, verkostoitumisella ja tulosten mittaamisella.

Työn sisällöt muuttuvat kehityksen mukana, mutta valitettavan usein työpaikat ja niiden käytännöt ovat jämähtäneet jonnekin ummehtuneeseen menneisyyteen. Näin ei kuitenkaan tarvitsisi olla, sillä työn voi myös organisoida fiksusti ja nykyelämän tarpeita vastaavaksi.

Suoraan asiaan rohkeasti pureutuva uutuusopas kertoo, miksi kannattaa tuntien sijaan mitata tuloksia, miksi verkostoituminen on oikeasti tärkeää ja miten välttää burnout. Jokaisella on mahdollisuus muuttaa työntekoa fiksummaksi.

”Kapinaan ei tarvita vallankumousta ja oikeita liekkejä, vaan ihmisiä, jotka vaativat ja tekevät omalla tekemisellään parempaa”, tekijät kuvailevat.

Milla Halme (s.1984), Jenna Karas (s.1991), Katri Manninen (s.1989), Kirsi Marttinen (s.1979), Armi Murto (s.1983) ja Maria Teikari (s.1987) muodostavat 6/6-kollektiivin.

He ovat viestinnän, johtamisen ja vaikuttamisen yhteiskunnallisesti aktiivisia ammattilaisia. Lisäksi he ovat kulttimaineeseen nousseen, yli 30 000 ihmistä verkottavan Ompeluseura-Facebook-ryhmän ylläpitäjiä.

Kirja ilmestyy 19.8. alkavalla viikolla.

Tekijöiden haastattelupyynnöt ja kirjan pdf-vedokset: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Sinä voit vaikuttaa. Tekoja nyt! -kirjan julkaisua juhlitaan IG Livessä torstaina 14.5. klo 19.0011.5.2020 09:32:00 EESTTiedote

Tuore Tekoja NYT! -tietokirja on ensiaputeos akuuttiin maailmantuskaan kaikille, joita huonot uutiset ahdistavat. Mitä voin tehdä torjuakseni ilmastonmuutosta tai puuttuakseni syrjintään? Kuinka autan säilyttämään luonnon monimuotoisuutta tai käyn keskustelua jakautuneessa maailmassa? Teoksen teemoista puhutaan Otavan Instagramin livelähetyksessä torstaina 14.5.2020 klo 19.00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme