Tomi Mäkilä digistrategiksi Era Contentiin

Jaa
Tomi Mäkilä on nimitetty digistrategiksi sisältö-, viestintä- ja markkinointitoimisto Era Contentiin. Eran digitaalisen markkinoinnin palvelut ulottuvat strategisesta suunnittelusta kampanjoiden toteuttamiseen, asiakkaiden digikanavien ylläpitoon, analytiikkaan ja sivustoprojekteihin.

Digistrategina Tomi Mäkilä kehittää Eran asiakkaiden digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja, on mukana strategiatöissä ja suunnittelee digimarkkinoinnin kokonaisuuksia. Hän on viimeksi työskennellyt Huaweilla kehittämässä ja markkinoimassa globaalia musiikin suoratoistopalvelua Pohjois- ja Keski-Euroopan maissa. Sitä ennen hän kehitti World Visionin digitaalisia palveluja Head of Digital -roolissa. Tomi on työskennellyt myös verkkoviestinnän kehittäjänä Demokraatissa sekä tiedottajana, toimittajana ja radiojuontajana ja -tuottajana useissa eri medioissa ja organisaatioissa.

Tomi Mäkilä tunnetaan myös muusikkona. Hän on soittanut muun muassa The Crash -yhtyeessä. Nykyään hän työstää Since November -sooloprojektiaan.

”Digitaalisen asiakaskokemuksen rakentamisessa olennaista on niin yksityiskohtien viilaaminen kuin niistä muodostuvan kokonaisuuden hallitseminen ja jatkuva kehittäminenkin. Myös asiakkaan aito ymmärtäminen innostaa minua. Kun ymmärrämme toisiamme, oikeiden ratkaisujen löytäminen etenee lähes omalla painollaan”, Tomi Mäkilä sanoo.

Tomi Mäkilä vahvistaa Eran uutta, kasvavaa digitiimiä.

”Digitaalisuuden mahdollisuuksien pohtiminen ja hyödyntäminen on olennainen osa liiketoimintaamme. Tomi tuo asiakkuuksiimme monipuolista ja kansainvälistä osaamista digitaalisten palveluiden ja verkkokaupan kehittämisestä sekä digitaalisen markkinoinnin monista muodoista”, Eran digitaalisen markkinoinnin palvelujen johtaja Salla-Mari Kinnunen sanoo.

Lisätiedot:

Salla-Mari Kinnunen, digitaalisen markkinoinnin palvelujen johtaja, salla-mari.kinnunen@eracontent.com, 040 839 2291

Tomi Mäkilä, digistrategi, tomi.makila@eracontent.com, 050 500 4835

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Era Content Oy
Takomotie 8
00380 Helsinki

Era Content on vuonna 2014 perustettu strateginen sisältö-, viestintä- ja markkinointitoimisto. Erassa on töissä 30 osaajaa, joilla on vahva tausta media-alalta, viestinnästä ja markkinoinnista. Jatkuvien kumppanuuksien ohella Eran ydintekemistä ovat brändi- ja strategiatyöt, konsultointi ja valmennukset. Eralla on toimistot Helsingissä ja Seinäjoella. Eran liikevaihto oli 2,6 miljoonaa euroa vuonna 2022.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Era Content Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme