Aito Media

Tomi Suomela Aito Median viihdeliiketoimintojen vetäjäksi

Jaa
Tomi Suomela.
Tomi Suomela.

Elokuvia ja tv-ohjelmia tuottava Aito Media Oy on nimittänyt Tomi Suomelan, 48, viihteestä ja formaateista vastaavaksi johtajakseen 9. elokuuta lähtien. Aito Mediassa on kolme liiketoimintalinjaa fakta, viihde ja draama. Suomela vastaa viihteen tuotannoista, tuotekehityksestä ja myynnistä.

Suomela siirtyy tehtäväänsä MTV Oy:stä, missä hän on toiminut vastaavana tuottajana lukuisissa maailman suurimmissa viihdeohjelmissa sekä vastannut kanavan formaattihankinnoista ja kustannetuista ohjelmahankkeista.

”Aito Media on viime vuosina kasvanut vauhdilla. Audiovisuaalisen median murroksessa tuotantoyhtiöt tarvitsevat useita kivijalkoja ja oikeat ammattilaiset. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme juuri Tomin vahvistamaan tiimiämme”, sanoo Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

Suomela sanoo tarttuneensa ohittamattomaan tilaisuuteen, sillä Aito Media ja sen ranskalainen omistaja Lagardère Studios tarjoavat loistavan mahdollisuuden uusien viihdeohjelmien kehitykseen niin täällä Suomessa kuin kansainvälisestikin.

”Aito Median kasvustrategia nojaa vahvasti viihteeseen, ja tässä roolissa otan tuon haasteen ilolla vastaan”, Suomela sanoo.

Aito Media Oy:n nykyisiä tuotantoja ovat muun muassa Suomen Huutokauppakeisari, Järjen jättiläinen, Napakymppi ja Gladiaattorit. Liikevaihto oli viime tilikaudella noin 11 miljoonaa euroa, ja vakituista henkilöstöä oli 20.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilkka Hynninen, toimitusjohtaja
p. 050 544 4722
ilkka.hynninen@aitomedia.fi

Kuvat

Tomi Suomela.
Tomi Suomela.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Aito Media
Aito Media
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

+358 50 380 4160https://www.aitomedia.fi
Aito Media on yksi Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä, joka tuottaa vuosittain yli 200 tuntia ohjelmistoa suomalaisille televisiokanaville sekä kansainväliseen levitykseen. Vuonna 2003 perustettu Aito Media on ollut osa ranskalaista Lagardère Groupia vuodesta 2017 asti.     

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.