MTL ryMTL ry

Tomi Wirtanen Elisasta Effie Awards Finland 2017 päätuomariksi

Jaa

Markkinointiviestinnän tuloksellisuutta mittaavan Effie Awards Finlandin päätuomari tänä vuonna on Elisan markkinointijohtaja Tomi Wirtanen. Sanoma Media Finland jatkaa Effien pääyhteistyökumppanina.

– Data ja strategia ovat luonnollisesti kriittisessä roolissa, kun yritykset pohtivat mitä tekevät ja mitä sanovat. Sen sijaan, kun siirrymme lähemmäksi asiakasdialogia, eli miten asiat sanomme, mikään data ei korvaa luovuutta, hurmaamista ja aitoa ihmisymmärrystä. Toivon näkeväni tämän vuoden Effiessä nerokkaita ja tuloksellisia oivalluksia, joissa nämä kaksi tekijää ovat tasapainossa,

kilpailun päätuomari Tomi Wirtanen sanoo.

Markkinoinnin näköalapaikoilla uraa tehnyt Tomi Wirtanen on Suomen Effie-historiassa ensimmäinen asiakasorganisaatiota edustava päätuomari.

- Halusimme tällä kertaa antaa päätuomarivastuun asiakkaalle. Effie on sekä markkinoijien että toimistojen yhteinen kilpailu, koska markkinoinnin tehokkuus on tietysti asia, jota molemmat tavoittelevat. Effie on yksi Suomen merkittävimmistä markkinointiviestintäalan kilpailuista ja sen osallistujamäärät ovat vuosi toisensa perään nousseet, sanoo MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala.

Pääyhteistyökumppani Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Effie-kilpailun pääyhteistyökumppani jo toista vuotta peräkkäin.

 – Effie on suomalaisen markkinoinnin kentässä se kuninkuuskisa, jossa markkinoinnin ja markkinointiviestinnän vaikutukset läpivalaistaan. Kisan kautta saamme koko markkinalle monipuolisen näkymän suomalaisiin markkinoinnin menestystarinoihin, voimme oppia niistä. Tällaisia menestystarinoita mekin osaltamme haluamme olla mukana luomassa – kasvua mainonnalla, sanoo Sanoma Media Finlandin markkinointijohtaja, BtoB Sanna Kolamo.

Kilpailun kumppaneita ovat myös Zeeland Family ja MARK Suomen Markkinointiliitto.

Kilpailutöiden deadline syyskuussa

Deadline kilpailutöille on 28. syyskuuta ja voittajat julkistetaan alkuvuonna 2018.

Tuomaristoon kuuluvat seuraavat henkilöt:

Aarne Aktan, toimitusjohtaja, Pihlajalinna
Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, Zeeland Family
Niki Alanko, johtaja, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto
Jussi Armanto, johtaja, Berner
Mala Eskola, markkinointijohtaja, Microsoft
Johanna Frösen, apulaisprofessori, Hanken  Svenska Handelshögskolan
Kati Haapakoski, toimituspäällikkö, Alma Media
Tomi Hakanpää, markkinointijohtaja, Tokmanni
Tarja Jussila, toimitusjohtaja, HK Strategies
Kirsi Juusti, suunnittelujohtaja, LähiTapiola
Tuula Kallio, toimitusjohtaja, Dagmar
Sanna Kolamo, markkinointijohtaja, Sanoma Media Finland
Lassi Kurkijärvi, Vice President, Solita
Taina Kyllönen, viestintäjohtaja, SSAB
Marius Lönnrot, Service Design Lead, Valve
Miska Rajasuo, toimitusjohtaja, BobTheRobot
Tommi Rytkönen, toimitusjohtaja, Smartum
toimitusjohtaja, MARK Suomen Markkinointiliitto
Harry Skön, Myynti- ja markkinointijohtaja, Meira
Vesa Tujunen, toimitusjohtaja, Dynamo&Son
Sirpa Tuomi, markkinointijohtaja, Neste
Kalle Tuomi, Business Director, Head of Brand Design & Strategy, Futurice                          
Tomi Wirtanen, markkinointijohtaja, Elisa   

Effie-kilpailusta

Effie on maailman laajin markkinointiviestinnän tehokkuutta mittaava kilpailu. Sen omistaa Effie Worldwide Inc. Kilpailun perusti New York American Marketing Association (NYAMA) vuonna 1968. Effie on rekisteröity tavaramerkki.

Kilpailua järjestetään 42 maassa. Suomessa 16. kertaa järjestettävän maakohtaisen kilpailun lisenssin omistaa Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry.

Lisätietoja:
Tomi Wirtanen, päätuomari, 045 6707161
Tarja Virmala, MTL:n toimitusjohtaja, puh. 040 048 4693

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

MTL ry
MTL ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

info(a)mtl.fihttp://www.mtl.fi

MTL ry on markkinoinnin ja viestinnän sekä teknologian asiantuntijayritysten etujärjestö. MTL kokoaa yhteen yritykset, jotka parantavat markkinoinnin, luovuuden ja teknologian yhdistelmällä asiakkaidensa kilpailukykyä, luovat kasvua ja tekevät liiketoiminnalla tulosta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MTL ry

Suomi 100 on Vuoden viestintätyö – SEK ja valtioneuvoston kanslia tekivät vuosisadan keikan14.6.2018 20:30Tiedote

Suomi 100 – vuosisadan keikka, tekijöinä SEK ja valtioneuvoston kanslia/Suomi 100 nappasivat arvokkaimman Vuoden viestintätyö -palkinnon MTL:n Finnish Comms Awards -kilpailussa. Vuoden viestintätoimistoksi valittiin Ellun Kanat, Vuoden spokespersonin tittelin vei Suomi 100 -kampanjan evankelistaksi noussut Pekka Timonen. SEKin Essi Orama on vuoden viestintäkonsultti ja kilpailun paras pitchaaja oli Ellun kanojen Sara Lindström.

MTL:n tavoitteena nolla tapausta seksuaalisessa häirinnässä22.2.2018 09:30Tiedote

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL:n jäsenyrityksissä kukaan ei ole kokenut fyysistä seksuaalista häirintää viimeisen kahden vuoden aikana. Verbaalista häirintää oli kokenut viisi prosenttia. Liiton tavoite on, että seksuaalisen häirinnän tapauksia on sen jäsenyrityksissä nolla kappaletta. Tiedot selviävät Procom – Viestinnän ammattilaiset ry:n, Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:n ja Suomen Journalistiliitto ry:n teettämästä tutkimuksesta.

MTL:n uusi viestintäkilpailu palkitsee asiakaskokemuksesta ja tuloksellisesta yhteistyöstä16.2.2018 10:20Tiedote

MTL Communications Awards -viestintäkilpailu uudistuu ja uudeksi nimeksi tulee Finnish Comms Awards. Viestintätöiden arvioinnissa painotetaan erityisesti asiakkaan ja viestintätoimiston yhteistyötä, asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä sekä pitkäjänteistä toimintaa kumppaneina. Uudistuneen kilpailun päätuomariksi on kutsuttu Christina Forsgård Netprofile Finlandista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme