K-kauppiasliitto

Toni Pokela jatkaa K-kauppiaiden johdossa

Jaa

K-kauppiaiden johdossa, K-kauppiasliiton hallituksen puheenjohtajana jatkaa diplomikauppias Toni Pokela Espoosta. Hänet valittiin jatkokaudelle K-kauppiasliiton vuosikokouksessa huhtikuun alussa Helsingissä.

Yli 20 vuotta K-kauppiasyrittäjänä pääkaupunkiseudulla työskennellyt Toni Pokelan kauppiasura alkoi K-lähikauppa Kastanjan kauppiaana. Tämän jälkeen hän on toiminut Helsingin asematunnelin K-market Kotikonnussa ja vuodesta 2001 alkaen Espoon K-Citymarket Ison Omenan kauppiaana. Pokelan toinen kauppa K-Market Iso Omena Matinkylän metroasemalla avasi ovensa marraskuussa 2017.

Toni Pokela on hoitanut useita K-ryhmän luottamustehtäviä 2000-luvun alusta alkaen, mm. K-kauppiasliiton hallituksen jäsenenä 2008 – 2012 ja vuodesta 2016 alkaen hallituksen puheenjohtajana. Keskon hallituksen jäsen hän on ollut vuodesta 2012.

K-kauppiasliiton hallitus 2022

  • Diplomikauppias Toni Pokela, K-Citymarket Iso Omena, Espoo, pj
  • Diplomikauppias Hannu Toivonen, K-Rauta Lanterna, Helsinki, vpj
  • Diplomikauppias Pauli Jaakola, K-Supermarket Munkki, Helsinki
  • Diplomikauppias Juha Kupiainen, K-Citymarket Pilkko, Joensuu
  • Kauppias Taina Källi, K-Rauta Järvenpää
  • Diplomikauppias Jarkko Miinin, Intersport Joensuu
  • Diplomikauppias Harri Nykopp, K-Market Otso, Riihimäki                   
  • Diplomikauppias Petri Väisänen, K-Rauta Kankaanpää

Lisätietoja:

Toni Pokela, puh. 040 547 8346, toni.pokela@citymarket.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

K-kauppiasliitto
K-kauppiasliitto
Työpajankatu 12
00580 HELSINKI

010 530 10https://www.k-kauppiasliitto.fi

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, jonka jäseniä ovat yli 1 100 K-kauppiasyrittäjää. K-kauppiasliiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen. K-kauppiasliitto viettää tänä vuonna 110-vuotisjuhlavuottaan. www.k-kauppiasliitto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta K-kauppiasliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme