Turku Energia

Toriparkki ja Turku Energia solmivat yhteistyösopimuksen sähköautojen latauspisteistä

Jaa

Toriparkki ja Turku Energia ovat sopineet yhteistyöstä, jolla Turku Energia tuo Toriparkkiin ensivaiheessa 20 sähköautojen latauspistettä. Latauspisteet ovat maksimilatausteholtaan 22 KW, ja latausaika on autosta riippuen n. 1–5 tuntia. Toriparkki on varautunut myös kasvattamaan sähköautopaikkojen määrää kysynnän mukaan. Ensivaiheessa valmius on luotu 36 lisäpaikalle, mutta määrää voidaan kasvattaa rajattomasti.

Latauspisteet sijoitetaan sekä ylempään kerrokseen, joka on tarkoitettu pääsääntöisesti lyhytaikaiseen pysäköintiin, että alempaan kerrokseen, jonne ohjataan kuukausikortin haltijat.

– Tällä yhteistyösopimuksella pystymme turvaamaan tulevaisuutta ajatellen asiakkaillemme joustavan, kysynnän mukaan laajentuvan sähköautopaikkojen latausjärjestelmän, jossa käytetään aina modernia lataustekniikkaa. Yhteistyö Turku Energian kanssa myös tällä alueella oli luontevaa, sillä aiemmin on jo sovittu yhteistyöstä Torialueen lämpöenergiaan liittyvissä ratkaisuissa, toteaa Toriparkin toimitusjohtaja Jari Pölönen.

Turku Energia toteuttaa sähköautojen latausratkaisuita niin julkisiin kohteisiin kuin taloyhtiöihin ja yksityisille asiakkaille. Toriparkin latauspisteet yli kaksinkertaistavat Turku Energian julkisten latauslaitteiden määrän.

– Turku Energia on vahvasti mukana sähköistämässä Turun seudun liikennettä, ja on hienoa olla mukana toteuttamassa latausratkaisuita myös Toriparkkiin. Liikenneratkaisuilla on merkittävä vaikutus Turun kaupungin hiilineutraaliustavoitteen saavuttamisessa, ja sähköautojen latausinfran parantamisella on siinä keskeinen rooli, sanoo myyntijohtaja Harri Salo Turku Energiasta.

Lisätietoja:

Jari Pölönen, toimitusjohtaja, Turun Toriparkki
p. 0400 787 376
jari.polonen@hermaski.fi

Harri Salo, myyntijohtaja, Turku Energia
p. 050 5573 760
harri.salo@turkuenergia.fi

Tietoja julkaisijasta

Turku Energia
Turku Energia
Linnankatu 65
20100 Turku

https://www.turkuenergia.fi/

Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 276,8 miljoonaa euroa. Turku Energiassa työskentelee noin 340 ammattilaista. Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä ja siirtäjä. Toimintaamme kuuluu myös energiaverkostojen ja energiatuotantolaitosten kehittäminen, rakentaminen ja ylläpitäminen sekä sähköisen liikenteen kehittäminen Turun seudulla. Toimitamme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita 130 000 taloudelle ja yritykselle. Asiakaslupauksemme on "Olemme lähellä, näemme kauas". Olemme mukana rakentamassa hiilineutraalia Turkua. Uusiutuvilla energianlähteillä tuotetun energian määrä on vuoden 2020 lopussa jo 70 %. www.turkuenergia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turku Energia

Turku Energian asiakaspalvelu Eniro Finlandille26.10.2020 13:00:20 EETTiedote

Turku Energia ja Oy Eniro Finland Ab ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jossa Turku Energian asiakaspalvelu siirtyy Eniro Finlandille 1.11.2020 alkaen. Samassa yhteydessä Turku Energia on tehnyt palvelusopimuksen asiakaspalvelunsa hankkimisesta Eniro Finlandilta. Liikkeenluovutuksen taustalla on sähkön myynnin kiristynyt kilpailutilanne ja kannattavuuden parantamiseen tähtäävät toimenpiteet sekä palveluaikojen laajentaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme