Kaksi suomalaista täysosumaa toivat Suomeen yhteensä yli neljä miljoonaa euroa.

-    Suomi 2 – Ruotsi 1. Tällä kertaa meni näin ja upeat voitot saatiin Suomeen! Usein on mennyt maalikamerassa tiukat tilanteet väärinpäin, mutta nyt oli kyllä hienot tunnelmat kun Milliondollarrhyme voitti päätöskohteen, kaksi osuutta kolmen osuuden porukkapelistä ostanut asikkalalainen totovoittaja iloitsee.

- Suunnittelin siinä peliä itselleni ja kaverilleni. Katsoin että myynnissä oli porukkapeli, jossa oli mieleiset varmat. Ostin sitten saman tien kaksi kaksi osuutta, joista itselleni toisen ja kaverille toisen. Nyt on kyllä hyvä tunnelma kun kevätaurinko paistaa muutenkin.

Asikkalalaiset porukkavoittajat seurasivat yllätyksellisen rivin kehitystä yhdessä TotoTV:n studiolähetyksestä. Ennen kuin voitto-osuudet olivat selvillä, toinen ystävyksistä kuitenkin poistui paikalta.

- Siinä sitä kynsiä revittiin yhdessä ja jännitettiin, että kestääkö viimeisen lähön Milliondollarrhyme. Kyllähän se tiedettiin, että nyt puhutaan satojentuhansien voitoista. Soitin sitten kaverille, kun tulokset tulivat, että otapa nyt jakkara pyllyn alle niin minä kerron paljonko tuli.

Voittaja paljasti ystävälleen, että voittopotti on yli 700 000 euroa.

- Kaverini ynnäili, että sehän on sitten 350 000 euroa mieheen. Minä sanoin, että ei vaan molemmille yli 700 000 euroa. Vaimo oli töissä ja hänkin sitten soitteli, että mitäs nyt on oikein tapahtunut, asikkalalainen mies iloitsee.

- Tuuria ja taitoa pitää olla ja olla oikeaan aikaan liikkeellä. Hienoa että tällainen voitto saatiin yhdessä. Tietysti porukan laatinut Lieksan pelaaja tästä kiitoksen ansaitsee ja myös meiltä sellaisen saa.

Totovoittajat Asikkalasta aikovat jatkaa pelaamista jatkossakin.

- Ei tästä elämä mitenkään liitoksistaan repeä, mutta onhan tuo mittava ja hieno voitto. Meillä on kilpaileva ravihevonen, joten aivan heti ei olla uutta hevosta ostamassa. Jossain kohtaa kyllä varmaan sitten voisi jonkin mielenkiintoisen varsan ostaa. Pitkään on tullut pelattua Totoa ja nyt hienosti onnistui! Jatketaan järkevillä panoksilla tulevaisuudessakin.

Kahdella kolmasosalla porukkapelistä Asikkalaan osui 1 438 870 euron voitto.

Asikkalalaisten kaverusten jättivoiton mahdollisti lieksalainen nettipelaaja. Hän laati taidokkaan systeemin, jakoi porukkapelin kolmeen osaan ja laittoi kaksi osuutta kolmesta myyntiin Veikkauksen porukkapeleihin.

- Yleensä laitan puolet omista peleistäni myyntiin porukkapeleihin. Nyt tuli jokin ihmeen päähänpisto ja laitoin kaksi kolmasosaa myyntiin. Seurasin siinä rivin kehitystä ja ajattelin ennen viimeistä kohdetta, että nyt jos osuu, niin harmittelemaan en ala, lieksalainen kertoo.

- Terveisiä ja onnitteluni toiselle voittajalle. Olisi kiva hänen kanssaan jossain kohtaa myös jutella. Melkoisen raaka raha meni sinnekin puolelle, lieksalainen mies sanoo.

- Ei tässä kannata surkutella eikä jossitella. Hieno voitto tuo on. Totoa on tullut pelailtua ja joitain voittojakin, muttei mitään tällaista aiemmin. Ihan historiallisen suuri voittohan se muutenkin oli.

Voittaja on aktiivinen hevosharrastaja. Taidokkaan pelin laatinut mies voitti itse 719 435 euroa.

- Meillä on ollut kilpahevosia ja siitostammoja, joten hevosiin on kyllä sijoitettu rahaa. Siinä mielessä omasta mielestäni osui ihan oikeaan osoitteeseen tämä voitto! taitavan systeemiin laatinut totoaja nauraa.

Lieksalaisen nettipelaajan systeemi oli 73,50 euron peli, johon osui alavoittoineen 2 158 305 euron potti. Kyseessä on historian toiseksi suurin Suomeen tullut Toto-voitto.

Lieksalaisen nettipelaajan 73,50 euron täysosumasysteemi:

8/ 4,5,6,7,8,11/ 1,2,5,6,7,9,11/ 2,3,4,11,13/ 4/ 7/ 1,2,4,5,6,7,9

Toton historian kolmanneksi suurimman Suomeen tulleen voiton otti pääsiäissunnuntaina helsinkiläinen mies, jonka laajaan hajoituspeliin osui alavoittoineen 2 147 038 euron huikea potti. Veikkaus on onnitellut myös helsinkiläistä voittajaa, joka on tietoinen onnenpotkustaan muttei halua tässä vaiheessa kommentoida voittoaan julkisuudessa enempää.

Ruotsin Solvallan Toto75-kierroksen kolmas täysosuma meni kahden ruotsalaisnaisen porukalle. Heidän voittonsa osui 8,40 euron pikapeliin.

Kaikkien aikojen suurin yksittäinen Suomeen osunut Toto-voitto on vuodelta 2013. Silloin mikkeliläispelaaja voitti Norjan Bjerken Toto75-kierrokselta 2,7 miljoonaa euroa.

Kuponkipelien, kuten Toton, pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.