Totti Sivonen aloittaa Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtajana

Jaa

Eurooppalaisessa Suomessa kolme ja puoli vuotta työskennellyt ja toiminnanjohtajana marraskuussa 2021 aloittanut Jesse Jääskeläinen on siirtynyt uusiin tehtäviin europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin kabinettipäälliköksi.

Eurooppalaisen Suomen uusi toiminnanjohtaja Totti Sivonen.
Eurooppalaisen Suomen uusi toiminnanjohtaja Totti Sivonen.

”On ollut ilo ja kunnia toimia järjestön palveluksessa ensin erityisasiantuntijana ja myöhemmin toiminnanjohtajana. Eurooppa ja EU-keskustelu on ajankohtaisempaa kuin koskaan ja olen ilokseni saanut työssäni vaikuttaa keskustelun muovaamiseen sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Eurooppalainen Suomi on vakiinnuttanut paikkansa Eurooppa-keskustelun herättäjänä ja järjestön luotsaaminen on opettanut minulle valtavasti.

Paremman Euroopan rakentaminen jatkuu uusissa tehtävissä. Järjestöllä tulee aina olemaan sydämessäni paikka - kiitän kaikkia Eurooppaliikkeen ystäviä kuluneista vuosista”, päättää väistyvä toiminnanjohtaja Jesse Jääskeläinen.

Vuoden 2019 tammikuussa järjestössä aloittanut Jääskeläinen on vuosien aikana ollut mukana toteuttamassa useita merkittäviä uudistuksia, muun muassa strategian päivittämistä ja kansalaisviestinnän digitalisaatiota, sekä merkittäviä hankkeita, kuten suomalaisten nuorten aikuisten rohkaisemista EU-urille osana Suomesta EU:n ytimeen -hanketta.

”Jesse on määrätietoisella työllään antanut suuren panoksen Eurooppaliikkeen toiminnan kehittämiseen ja hänen kaudellaan aloitettiin kansallisesti merkittävä EU-urakoulutus -hanke, jossa suomalaisia rohkaistaan hakemaan EU-urille. Kiitämme lämpimästi Jesseä yhteisistä vuosista sekä hänen järjestön eteen tekemästään työstä”, toteaa Eurooppalaisen Suomen hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Ville Kaunisto.

Eurooppalaisen Suomen hallitus valitsi kokouksessaan perjantaina 4.11.2022 yksimielisesti toiminnanjohtajaksi järjestössä vajaa kaksi vuotta työskennelleen asiantuntija Totti Sivosen. Vuoden 2021 alussa järjestössä aloittanut Sivonen on vastannut järjestön hanketoiminnan ja kansalaisviestinnän kehittämisestä sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

”Kiitän hallitusta luottamuksesta sekä Jesseä yhteisistä vuosista, jotka ovat opettaneet minulle valtavasti. Edeltäjieni aikana Eurooppaliikkeessä on tehty erinomaista työtä järjestön toiminnan kehittämisessä ja Eurooppa-keskustelun muovaamisessa. Odotan innolla pääseväni rakentamaan parempaa Eurooppaa aikaisempien toiminnanjohtajien jalanjäljissä”, toteaa vastavalittu toiminnanjohtaja Totti Sivonen.

Toiminnanjohtajana aloittavaan Totti Sivoseen voi olla jatkossa yhteydessä kaikissa järjestöön liittyvissä asioissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Eurooppalaisen Suomen uusi toiminnanjohtaja Totti Sivonen.
Eurooppalaisen Suomen uusi toiminnanjohtaja Totti Sivonen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Eurooppalainen Suomi ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki

http://www.eurooppalainensuomi.fi

Eurooppalainen Suomi toimii kansainvälisen Eurooppaliikkeen kattojärjestönä Suomessa ja siihen kuuluu noin 3 500 henkilöjäsentä sekä lähes kolmekymmentä järjestöä, mukaan lukien työmarkkinakeskusjärjestöt, sitoutumattomat opiskelijajärjestöt, MTK ja useat muut kansalaisjärjestöt. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö pyrkii toiminnallaan lisäämään kansalaisten aktiivisuutta, keskustelua EU:sta ja eurooppalaisista teemoista sekä lisäämään ja parantamaan kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen vaikutusmahdollisuuksia Euroopassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eurooppalainen Suomi ry

Toimittaja Antti Kuronen on Vuoden eurooppalainen 2022 | Ukrainalaisen aktivisti Stanislav Horzov on Vuoden nuori eurooppalainen 20229.5.2022 15:30:00 EEST | Tiedote

Eurooppalaisen Suomen hallitus on valinnut YLEn toimittaja Antti Kurosen Vuoden eurooppalainen -tunnustuksen saajaksi. Kuronen työskentelee parhaillaan ulkomaantoimittaja Itä-Ukrainassa. Tunnustus jaetaan Eurooppa-päivänä 9.5. kello 15:30 alkaen tilaisuudessa, jota voi seurata suorana Eurooppa-päivän verkkosivuilla (www.eurooppapaiva.fi). Eurooppanuorten hallitus on valinnut ukrainalaisen aktivistin Stanislav Horzovin Vuoden nuori eurooppalainen -tunnustuksen saajaksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme