Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Tough Viking -tapahtuman järjestelyt haittaavat liikennettä Kaisaniemessä viikonloppuna

Jaa

Tough Viking -esteratakilpailu järjestetään Helsingin keskustassa lauantaina 10. syyskuuta. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa tapahtumapäivänä, mutta tapahtuman rakennus ja purku voivat aiheuttaa haittaa liikenteelle 9.–12. syyskuuta. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot:

Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen puistokuja ovat suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä. Järjestely ei koske huoltoajoa ja tontille ajoa. Pitkältäsillalta keskustan suuntaan kuljettaessa on oikealle Kaisaniemenrantaan kääntyminen kielletty.

Polkupyörät:

Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen puistokuja ovat suljettu liikenteeltä. Liikenne ohjataan tapahtuma-alueen ohi Linnunlaulun sillan kautta.

Jalankulkijat:

Kaisaniemen puistossa on kulkua rajoitettu. Rautatieasemalta jalankulkijat ohjataan ohittamaan tapahtuma-alue Kaisaniemen puistokujan ja junaradan välistä jalankulkuväylää pitkin. Puiston itäpuolelta osa Birger Brunilan puistoa ja Svante Olssonin puistokujaa on suljettu.

Tapahtuman järjestäjä pahoittelee tapahtuman järjestelyistä mahdollista aiheutuvaa haittaa.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Thea Reikko
tarkastaja
kaupunkiympäristön toimiala
alueiden käyttö
p. 09 3104 2173
thea.reikko@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 22.9.202222.9.2022 17:39:40 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 22.9.2022. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 6.10.2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme