Toygroup Finland Oy

Toygroup lanseeraa Angry Birds -sisäleikkipaikkoja

Jaa

Toygroup Finland Oy, Suomen johtava sisäleikkipaikkatoimittaja, on allekirjoittanut lisenssisopimuksen Rovio Entertainment Oyj:n kanssa. Rovio Entertainment on parhaiten tunnettu maailmanlaajuisesta Angry Birds -brändistä. Yli neljällä miljardilla pelilatauksella vuodesta 2009, Angry Birds on yksi menestyksekkäimmistä brändeistä mobiilipelialan historiassa. Sopimus antaa Toygroupille oikeuden valmistaa Angry Birds -aiheisia sisäleikkipaikkoja, kosketusnäyttömoduuleja ja välineitä sekä Suomessa että Euroopassa.

Toygroup tuo julkisiin tiloihin suunnattuja Angry Birds -sisäleikkipaikkoja Suomen markkinoille syksyn aikana. Rovio toimii vahvana taustavoimana tuotteiden suunnittelussa, jotta leikkipaikat olisivat entistä virikkeellisempiä lapsille ja tukisivat Angry Birds -brändiä.

Angry Birds -sisäleikkipaikat räätälöidään täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tuotteet toteutetaan asiakkaan tilan, tyylin ja budjetin mukaan. Leikkinurkat voivat olla kooltaan 2 m2-1000 m2.

”Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme leikkipaikkaratkaisuja lasten viihdyttämiseksi ja asiakasvirtojen lisäämiseksi. Angry Birds -hahmot ovat erittäin tunnettuja maailmalla, ja uskomme tämän lisäävän tuotteidemme vetovoimaa. Leikkipaikkaratkaisumme saavat Angry Birdsin myötä oman identiteetin, johon lasten on helppoa samaistua. Askel kansainvälisestikin rakastettujen Angry Birds -hahmojen maailmaan on jatkoa ”Jos lapsi saa valita” -strategiamme jalkauttamisessa”, kertoo Toygroupin perustaja ja toimitusjohtaja Joni Lindell.

”Rovion location based entertainment -strategia on lisenssiliiketoimintamme peruspilareita, ja Roviolla onkin nyt vahvin lisensioinnin suunnitelma syyskuuhun 2019 suunnitellun Angry Birds 2 -elokuvan vauhdittamana. Olemmekin erittäin innoissamme yhteistyöstä Toygroupin kanssa. Heidän vahva osaaminen tällä pelikentällä antaa hienot edellytykset unohtumattomien elämysten luomiselle Angry Birds -sisäleikkipuistoissa. Yhteistyön kautta tuomme Angry Birds -maailman lähemmäksi fanejamme’’, kertoo Rovion brand licensing -liiketoiminnan johtaja Simo Hämäläinen.

Yhteyshenkilöt

Joni Lindell
Toimitusjohtaja
Toygroup Finland Oy
joni.lindell@toygroup.fi
puh. 040 082 3932

Minna Eloranta
Viestintäpäällikkö
Rovio Entertainment
minna.eloranta@rovio.com
puh. 050 486 2017

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Toygroup Finland Oy
Toygroup Finland Oy
Voivalantie 24 A
20780 KAARINA

045 134 2364http://www.toygroup.fi

Toygroup on vuonna 1989 perustettu vakavarainen perheyritys, joka on saavuttanut johtavan aseman Suomen sisäleikkipaikkavälineiden markkinoilla. Tarjoamme välineitä ja kalusteita sisä- ja ulkoleikkipaikoille, kosketusnäyttöpelejä, leikkipaneeleita, keinuautomaatteja ja karuselleja. Tuotevalikoimaamme kuuluu sekä omia että alan johtavien kansainvälisten toimittajien tuotteita. Tarjoamme myös suunnittelu-, asennus-, huolto- ja rahoituspalveluita.
(www.toygroup.fi)

Rovio Entertainment Oyj on maailmanlaajuinen viihdeyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä, joita on ladattu jo yli 4 miljardia kertaa. Rovio tunnetaan parhaiten Angry Birds -brändistään, joka sai alkunsa mobiilipelistä vuonna 2009 ja on sittemmin brändi lisensointinsa kautta laajentunut peleistä erinäisiin viihde ja kuluttajatuotekategorioihin. Tänään yhtiö tarjoaa useita mobiilipelejä, animaatioita ja on tuottanut Angry Birds -elokuvan, mikä oli ensi-iltaviikonloppunaan lipputulojen kärjessä 50 maassa ja jonka jatko-osa on tuotantovaiheessa. Rovion pääkonttori on Espoossa ja yhtiö on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla tunnuksella ROVIO. (www.rovio.com) 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Toygroup Finland Oy