Messukeskus

TsigaBoom! huipentuu loppiaisviikonloppuna: tivolia, sirkusta ja karkkisadetta Helsingin Messukeskuksessa, tapahtuma-alueelle vapaa pääsy

Jaa

Etelä-Suomi kärvistelee lähipäivät tuimassa pakkassäässä, mutta kylmyyttä pääsee pakoon Helsingin Messukeskukseen, jossa jatkuu vielä loppiaisviikonlopun ajan Tivoli Sariolan ja Sirkus Finlandian tähdittämä TsigaBoom!-tapahtuma. Kymmenien tivolilaitteiden ja huikeiden sirkusnäytösten lomassa kävijöille arvotaan lahjakortteja ja lippupaketteja tuhansien eurojen arvosta.

TsigaBoom! tapahtuma on avoinna sunnuntai-iltaan saakka.
TsigaBoom! tapahtuma on avoinna sunnuntai-iltaan saakka.

TsigaBoom! on avoinna vielä sunnuntai-iltaan saakka päivittäin klo 12–18. Uuden koko perheen tapahtuman ohjelmasta vastaavat Tivoli Sariola ja Sirkus Finlandia.

Loppiaisviikonloppuna tapahtuman kävijöillä on mahdollisuus voittaa lippupalkintoja ja lahjakortteja niin Sirkus Finlandin, Tivoli Sariolan kuin Messukeskuksenkin tapahtumiin. Arvontoja tehdään päivittäin tuhansien eurojen arvosta. Lisäksi ohjelmassa on karkkisade päivittäin klo 14. Tivolin ja sirkuksen maskotit viihdyttävät myös tapahtuma-alueella.

Sirkus Finlandian päivittäisissä näytöksissä on huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten sirkustaiteilijoiden esittämänä. Näytökset järjestetään päivittäin klo 12.30 ja 14.30 Näytöksessä esiintyvät mm. taikuri Marko Karvo, jalkajonglööri Nelma Pietala, tasapainotaituri Captain Frodo, klovneriaa esittävä Bonbon Family, Pat & Pip Hotdogs -koiraystävät sekä Sirkus Finlandia -orkesteri. Tunnin mittaisen näytöksen juontaa Sirkus Finlandin kiertueelta tuttu Sebastian.

Tivoli Sariola on tuonut Messukeskukseen koko kattauksensa: mukana on muun muassa hurjapäiden suosimat Waltzer ja The Tribe sekä vastikään uusittu Lordi Ghost Train. Joukossa on myös perheen pienimmille soveltuvia karuselleja ja useita hauskoja pelipisteitä.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Paikan päältä voi ostaa tivolirannekkeita, laitelippuja ja näytöslippuja sirkukseen. Ticketmasterissa ennakkoon myynnissä olevat liput sisältävät sekä ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen että päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin.

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua | Helsingin Messukeskus 26.12.2022 - 8.1.2023. Avoinna päivittäin klo 12-18. | www.tsigaboom.fi | #tsigaboom #sirkusfinlandia #tivolisariola #messukeskus #tivoliasirkustariemua

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sirkus Finlandia, viestintä, Jouni Aalto, +358 50 5212341, jouni.aalto@sirkusfinlandia.fi

Tivoli Sariola, viestintäpäällikkö Tinna Kontinen, +358 40 767 1601, tinna.kontinen@tivolisariola.fi

Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, +358 50 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

TsigaBoom! tapahtuma on avoinna sunnuntai-iltaan saakka.
TsigaBoom! tapahtuma on avoinna sunnuntai-iltaan saakka.
Lataa
Tivoli Sariola on tuonut Messukeskukseen koko kattauksensa.
Tivoli Sariola on tuonut Messukeskukseen koko kattauksensa.
Lataa
Sirkus Finlandian päivittäisissä näytöksissä on huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja.
Sirkus Finlandian päivittäisissä näytöksissä on huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uudistunut Kevätmessut aloittaa kevään Messukeskuksessa – uuden kauden etkoilta tuoreet ideat asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn26.1.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Upeasti uudistunut tapahtuma tarjoaa kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn – tonteista taloihin ja mökkeihin ja kukista koneisiin. Samanaikaisesti järjestetään Lähiruoka & luomu -messut, Golfmessut ja OutdoorExpo.

Habitaren uusi teemanäyttely nostaa esiin yhdessä tekemisen ilon – Studio Plentyn suunnittelema näyttely tarjoaa yllätyksellisyyttä ja kohottavia kokemuksia26.1.2023 08:45:00 EET | Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan uuden näyttelyn, joka mukailee tapahtuman vuoden 2023 teemaa Yhdessä / Together. Näyttelyn suunnittelee teeman takana oleva Studio Plenty Anna Pirkolan ja Kirsikka Simbergin johdolla. Luvassa on iloa, kauneutta, yllätyksiä ja kohottavia kokemuksia kaikille aisteille. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme