Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Tule katsomaan “Helmetin pistettä” Ropeconiin!

Jaa

Ropecon on Suomen suurin vuosittainen roolipelitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 27.-29.7. Helsingin Messukeskuksessa. Myös Helmet-kirjasto on mukana tapahtumassa.


Ropecon on vuosittain heinä-elokuun vaihteessa järjestettävä Suomen suurin roolipelitapahtuma. Ropecon järjestetään 27.-29.7. Helsingin Messukeskuksessa. Koska kirjastosta löytyy asiansa osaavia nörttejä joka lähtöön, on myös Helmet-kirjasto mukana tapahtumassa! Ropeconin ohjelmistoon kuuluu muun muassa larppeja, pöytäroolipelejä, kortti-ja figuturnauksia, lautapelailua, luentoja, paneeleita, työpajoja ja tanssiaiset. 

Helmet-kirjastojen pisteen löydät Ropeconin halli kolmosesta, missä tapahtumaan osallistujat pääsevät tutustumaan kirjaston palveluihin, pelaamaan lautapelejä sekä paljon muuta. Kirjasto tarjoaa Ropeconin-kävijöille myös Pajan, jossa voit tutustua uudenlaiseen kirjastotoimintaan, esim 3d-tulostimiin. Lapset voivat osallistua päivän mittaan Satuteltan satutunneille. Paikalla on myös Vinkkikioski, josta lukuintoiset voivat tulla kysymään itselleen lukuvinkkejä. Uutuutena tuomme mukanamme myös suositut Harry Potter- ja Kalevala-pakohuonepelimme

Paikan päälle pohjoiselle sisäänkäynnille saapuu myös Espoon kirjastoauto Välkky, josta voi hankkia kirjastokortin, lainata ja palauttaa aineistoa. Auton peruskokoelmaa on täydennetty rooli- ja lautapeleillä, sarjakuvilla sekä fantasia-, tieteis- ja kauhukirjallisuudella.


Miksi kirjasto on mukana?

Ropeconissa kirjasto kohtaa uusia asiakkaita ja tutustuttaa vanhat, tututkin asiakkaat uusiin palveluihin, kuten kirjaston Pajoihin ja pakohuoneisiin. Keräämme Ropeconissa myös vuosittain palautetta, jonka pohjalta kehitämme palveluitamme. Kokeilevana kirjastona haluamme olla mukana siellä, missä asiakkaammekin!

PS. Tärkeintä Ropeconiin osallistumisessa on kuitenkin se, että kaikilla on hauskaa.


Tervetuloa tutustumaan kirjaston´pelitoimintaan ja asiantuntemukseen Ropeconissa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kirjastoneuvoja
Muru Vähänikkilä
Ison Omenan kirjasto / Helmet-kirjastot
Puh. 044 0508867
muru.vahanikkila@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo mukana Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamisessa Brysselissä 20.-21.3.201921.3.2019 12:06:16 EETTiedote

Espoo osallistuu pienellä delegaatiolla Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamiseen Brysselissä. Tapahtuma kokoaa eurooppalaisten suurten ja keskisuurten kaupunkien johtoa yhteen julkistamaan kaupunginjohtajien agendaa (City leaders’ Agenda for Europe) eurooppalaiseen päätöksentekoon ja tulevaisuuden johtamiseen. Kaupunkien rooli on keskeinen Euroopan tulevaisuudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme