Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Tule mukaan kehittämään verkkosivujamme!

Jaa

Löysitkö etsimäsi? Mitä puuttuu? Miten voisimme palvella sinua paremmin?

Haluamme kehittää verkkosivujamme paremmiksi. Siksi pyydämme sinua kertomaan, missä olemme onnistuneet ja missä epäonnistuneet. Jos olet käynyt verkkosivuillamme, olet etsimämme henkilö.

Uusi asiakasraati on Tukesin ja aluehallintoviraston yhteinen

Me eli Tukes ja aluehallintovirasto perustamme yhteisen asiakasraadin, johon haluamme sinut mukaan. Asiakasraatilaisten avulla kehitämme verkkopalveluidemme selkeyttä ja asiakaslähtöisyyttä.

Tämä on todellinen vaikuttamisen paikka! Tavoitteemme on viedä asiakasraatilaisten palautteita käytäntöön mahdollisimman ripeästi.

Kyselyitä ja käyttäjätestauksia

Asiakasraatilaisena saat meiltä kutsuja kyselyihimme ja käyttäjätestauksiimme.

Kyselyt teemme Webropolilla. Niihin vastaaminen vie sinulta vain muutaman minuutin. Arvomme vastaajien kesken palkintoja.

Käyttäjätestaukset teemme pääsääntöisesti etänä Teamsin välityksellä. Testaus kestää 5–30 minuuttia. Kiitokseksi mukanaolosta saat leffalippuja tai herkkukuponkeja.

Liity mukaan ja tilaa asiakasraatilaisen uutiskirje

Lähetämme asiakasraatilaisille uutiskirjeen korkeintaan kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen kautta voit ilmoittautua mukaan käyttäjätestauksiin ja vastata kyselyihin. Käyttäjätestauksiin voimme lähettää kutsuja myös henkilökohtaisesti. Rajoitamme yhteydenottojen määrää niin, että kukaan raatilainen ei kuormitu. Henkilökohtaisia kutsuja tulee enintään muutama vuodessa.

Osallistuminen kaikkeen on tietenkin vapaaehtoista.

Liity mukaan valitsemalla lomakkeelta “AVI-TUKES asiakasraati” ja täyttämällä mukaan sähköpostiosoitteesi: Uutiskirjeen tilauslomake

Lisätietoja:

Elisa Salste, Tukesin verkkosivujen päätoimittaja, p. 0295 052 878, elisa.salste@tukes.fi

Taina Taskinen, aluehallintoviraston verkkosivujen päätoimittaja, p. 0295 018 544, taina.taskinen@avi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Riskiarvio on pohja alueelliselle valmiussuunnittelulle, todettiin Pohjois-Suomen valmiustoimikunnassa24.5.2022 13:04:01 EEST | Tiedote

Pohjois-Suomen alueellinen valmiustoimikunta kokoontui aluehallintoviraston koolle kutsumana kokoamaan tilannekuvaa alueen ajankohtaisista varautumisen asioista. Alueellisen valmiustoimikunnan tilannekatsauksilla varmistetaan tiedonkulkua keskeisten toimijoiden välillä Pohjois-Suomen alueella. Kokouksessa Kainuun prikaatin komentaja, prikaatikenraali Manu Tuominen esitti ajankohtaiskatsauksen puolustusvoimista.

Regionförvaltningsverket rekommenderar strängare villkor än vad lagen kräver för införsel av rescuehundar från den inre marknaden - betydligt större rabiesrisk på grund av kriget i Ukraina19.5.2022 12:00:00 EEST | Tiedote

På grund av kriget i Ukraina har många ukrainska hemlösa hundar förts till ett EU-grannland. Hundarna har kunnat id-märkas med dessa länders mikrochip. Det här gör det svårare att på ett tillförlitligt sätt säkerställa hundens ursprung. Rabiesläget i Ukraina är dåligt, och hemlösa hundar är förknippade med en stor rabiesrisk. När man inte med säkerhet känner till en rescuehunds ursprung finns det en ökad risk för rabiesspridning vid införsel av dessa hundar.

Aluehallintovirasto suosittelee lakia tiukempia vaatimuksia rescuekoirien sisämarkkinatuontiin – rabiesriski merkittävästi kasvanut Ukrainan sodan vuoksi19.5.2022 12:00:00 EEST | Tiedote

Ukrainan sodan vuoksi ukrainalaisia kulkukoiria on tuotu runsaasti EU-alueella oleviin naapurimaihin, ja koirat on voitu tunnistusmerkitä näiden maiden mikrosiruilla. Toiminta vaikeuttaa koiran alkuperän luotettavaa varmistamista. Ukrainassa rabiestilanne on huono, ja kulkukoirissa rabiesriski on suuri. Kun rescuekoiran alkuperä ei ole luotettavasti tiedossa, niiden maahantuonti aiheuttaa kohonneen riskin rabieksen leviämiselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme