Pirkanmaan hyvinvointialue

Tule mukaan Pirkanmaan hyvinvointialueen asukasinfoihin syksyllä 2022

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää alueensa asukkaille loka-, marras- ja joulukuussa kolme infotilaisuutta, joita voi seurata verkon välityksellä. Tilaisuuksissa vastataan myös asukkaiden kysymyksiin hyvinvointialueesta ja sen palveluista.

Toisessa tilaisuudessa torstaina 24.11.2022 klo 17–18 teemana ovat lasten, nuorten ja perheiden palvelut sekä ikäihmisten ja vammaisten palvelut. 

Seuraa tilaisuutta tämän linkin kautta. 

Kolmannessa tilaisuudessa torstaina 1.12.2022 klo 17–18 teemana ovat avopalvelut sekä sairaalapalvelut. 

Seuraa tilaisuutta tämän linkin kautta. 

 

 

Kysymyksiä voi esittää etukäteen verkkolomakkeen kautta tai kirjallisesti tilaisuuden aikana.  

 

Tilaisuudet viitotaan suomalaisella viittomakielellä. 

 

Teams Live -tilaisuuteen ei ole mahdollisuutta osallistua paikan päällä. 

 

Lähetä kysymyksesi tämän linkin kautta.   

 

Asukasinfot tallennetaan ja tekstitetyt tallenteen tulevat katsottavaksi hyvinvointialueen verkkosivuille pirha.fi. Mediat voivat striimata tilaisuuden omissa kanavissaan. 

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi talousarvio- ja strategiaesityksen sekä vammaispalvelujen palvelu- ja maksuperusteet21.11.2022 14:10:09 EET | Tiedote

Aluehallitus hyväksyi maanantaina hyvinvointialueen talousarvion ja strategian esitettäväksi aluevaltuustolle 5. joulukuuta pidettävään kokoukseen. Myös valmisteilla olevan vammaispalvelulain pohjalta valmistellut palvelu- ja maksuperusteet yhdenmukaistettiin Pirkanmaalla. Aluehallitus käynnisti myös hyvinvointialueen yhteisen potilastietojärjestelmän hankinnan valmistelun ja käsitteli muutoksia hallintosääntöön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme