Hopiasepät Oy

Tulevaisuus on vastuullinen! Hopiasepät tarjoaa yrityksille älykkäitä palveluita kestävämpään kehitykseen – Janina Granholm on uusi Myönteinen innovoija

Jaa
Vastuullisuus koskee kaikkia ihmisiä ja kaikkia yrityksiä. ”Jokaisen yrityksen pitäisi tukea toimissaan kestävää kehitystä. Tätä ei kuitenkaan pidä ajatella rasitteena vaan suurena mahdollisuutena: Tulevaisuuden menestyjiä ovat ne yritykset, jotka onnistuvat yhdistämään aidon vastuullisuuden kasvavaan liiketoimintaan”, ennustaa Janina Granholm, strategiatoimisto Hopiaseppien uusi vastuullisuusasiantuntija, tittelinään Myönteinen innovoija.
Strategia- ja viestintätoimisto Hopiaseppien vastuullisuusasiantuntija Janina Granholm ja toimitusjohtaja Jussi Seppälä. Kuva: Hopiasepät / Mikko Norros
Strategia- ja viestintätoimisto Hopiaseppien vastuullisuusasiantuntija Janina Granholm ja toimitusjohtaja Jussi Seppälä. Kuva: Hopiasepät / Mikko Norros

Lehdistötiedote 11.6.2018

Kuluttajat kiinnittävät koko ajan enemmän huomiota yritysten sosiaalisiin arvoihin, kestävään kehitykseen ja ylipäänsä yritysten vastuuseen tulevaisuudesta. Yritykset eivät voi jättää tätä huomiotta sen enempää eettisistä kuin liiketaloudellisistakaan syistä. Kansainväliset tutkimustulokset ovat selvät: Vastuullisuuden laiminlyöjät ajautuvat vaikeuksiin. Vastuullisuustyötä toki tehdään yrityksissä paljon jo nyt, mutta vaatimukset kasvavat jatkuvasti.

”Hopiasepät panostaa jatkossa yhä vahvemmin siihen, että voimme auttaa yrityksiä toimimaan entistä vastuullisemmin. Tähän meillä on työkaluiksi useita palveluita kuten uusi työpajamme Vastuu-AHJO – ja parasta mahdollista tuoretta asiantuntemusta. Janina ei ole vain mahtava tyyppi vaan syvällisesti yritysten vastuullisuuteen perehtynyt huippuosaaja, hän on tiimiimme todella arvokas vahvistus”, kiittää Hopiasepät Oy:n toimitusjohtaja Jussi Seppälä.

Janina Granholm on työskennellyt vastuullisuuden parissa jo ajatushautomo Demos Helsingin yrityspalveluihin erikoistunut tytäryhtiö Demos Effectissä, ResQ-Clubissa sekä Aalto-yliopiston vastuullisuusverkostossa. Hänellä on erityisen vahva vastuullisen ruoantuotannon ja elintarvikkeiden osaaminen, varsinkin kasvipohjaisten tuotteiden kehittämisen ja markkinoinnin osalta.

”Hyvät valinnat pitää yksinkertaisesti tehdä ihmisille niin helpoksi, että se helppous johtaa niiden hyvien valintojen tekemiseen. Kestävyyden täytyy olla paitsi totta, myös älykästä ja kannattavaa”, summaa Granholm oman mottonsa vastuullisuudesta.

Tekoäly tukee aidosti kestäviä brändejä

Brändeistä osa muodostuu faktoista ja osa mielikuvista. Tekoäly on tuomassa merkittävän muutoksen brändien edellytyksiin menestyä, aidosti kestävien brändien hyväksi.

”Tekoäly mahdollistaa valtavien tietomassojen läpikäynnin eli yritysten ja tuotteiden vertailun aivan uusilla tavoilla ja helppoudella. Logiikka on selvä: Jos yrityksen brändi ei pidä vertailussa kutiaan, niin kuluttajat rankaisevat. Vastuullisuus ja kestävyys ovat voittajia, ja ne jotka niihin panostavat”, ennustaa toimitusjohtaja Seppälä. 

Maailma muuttuu tekoälyn myötä monin tavoin ja myös vastuullisuuskysymyksissä tarvitaan siksi uutta ja ennakkoluulotonta, älykästä innovointia.

”Vastuullisuus on minulle sydämen asia, siksi Hopiasepissä tuntuu juuri oikealta. Ja mikä on mukavampaa kuin saada olla työkseen Myönteinen innovoija. AHJO-työpajat ovat toimineet hienosti ja odotan kovasti, että pääsen tekemään kollegojen kanssa ensimmäisen Vastuu-AHJOni”, hymyilee Granholm.

Lisätiedot:

Jussi Seppälä, Myönteinen vaikuttaja, toimitusjohtaja, 050 529 4562, jussi.seppala@hopiasepat.fi, @JussiPositively

Janina Granholm, Myönteinen innovoija, vastuullisuusasiantuntija, 040 934 8540, janina.granholm@hopiasepat.fi, @JanPositively

Avainsanat

Kuvat

Strategia- ja viestintätoimisto Hopiaseppien vastuullisuusasiantuntija Janina Granholm ja toimitusjohtaja Jussi Seppälä. Kuva: Hopiasepät / Mikko Norros
Strategia- ja viestintätoimisto Hopiaseppien vastuullisuusasiantuntija Janina Granholm ja toimitusjohtaja Jussi Seppälä. Kuva: Hopiasepät / Mikko Norros
Lataa
Janina Granholm. Kuva: Hopiasepät / Mikko Norros
Janina Granholm. Kuva: Hopiasepät / Mikko Norros
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hopiasepät Oy
Hopiasepät Oy
Pohjoinen Rautatiekatu 11 lh 2
00100 Helsinki

050 529 4562http://www.hopiasepat.fi

Hopiasepät Oy on strateginen viestintätoimisto vaikuttamisen ytimessä. Olemme yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivien asiakkaidemme strateginen kumppani. Taomme hyvää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hopiasepät Oy

”Geotalouden paradoksi: Maailma on sekä vaarallisempi että vastuullisempi”: Hopiaseppien uusi Geopalvelu saa tuekseen huippuluokan Advisory Boardin6.6.2023 15:15:59 EEST | Tiedote

Strateginen viestintätoimisto Hopiasepät panostaa nyt vientiyritysten tukemiseen. ”Meillä on vuosikymmenten kokemus geopolitiikan analysoinnista niin suurvaltasuhteiden tasolla kuin maakohtaisesti. Kiristynyt tilanne luo vientiyrityksille sekä riskejä että uusia mahdollisuuksia. Siinä uuden Geopalvelumme ydin”, toteaa Hopiaseppien toimitusjohtaja Jussi Seppälä. Hopiasepät saa tuekseen kovan luokan Advisory Boardin. ”Nämä huippuosaajat varmistavat sen, että kaikki näkökulmat huomioidaan”, kiittää Seppälä.

Brexit on ansaitusti päätymässä historian suurten typeryyksien romukoppaan – May häviää äänestyksen tiistaina, eikä todennäköinen lykkäyskään pelasta surkeaa sopimusta: EU:n strategia on onnistunut14.1.2019 13:04:01 EET | Tiedote

Brittien EU-eron iso kuva on jäänyt Brexit-uutissekamelskan peittoon. Theresa Mayn hallituksen ahdinko on vääjäämätön seuraus EU:n neuvottelustrategiasta. Jo pitkään on ollut selvää, että britit voivat saada EU:lta vain itsensä kannalta niin huonon erosopimuksen, ettei heidän sitä kannata hyväksyä. Tämä tulee tiistaina todistettua, kun Mayn neuvottelema erosopimus hylätään parlamentissa. Samalla alkaa toden teolla pyristely eroon koko Brexitistä, arvioi pitkän linjan EU-asiantuntija Jussi Seppälä.

Raha ylpeyden edelle? Brexit voi jopa peruuntua, jos EU:n rivit pysyvät yhtenäisinä ja avoin neuvottelustrategia ehkäisee yhä lehmänkaupat Brexit-neuvotteluissa22.5.2018 15:00:00 EEST | Tiedote

EU on saanut Brexit-neuvotteluissa tähän asti läpi kaikki tavoitteensa. Tämä on perustunut avoimeen neuvottelustrategiaan, jossa EU:n tavoitteet on kerrottu selkeästi julki eikä väännölle kulisseissa ole jätetty tilaa. Britannia ei ole pystynyt horjuttamaan 27 jäsenmaan yhtenäistä rintamaa yrityksistään huolimatta, vaan se on joutunut toistaiseksi tinkimään kaikista omista tavoitteistaan. Jos EU-rintama yhä kestää voi epäedullinen neuvottelutulos vielä muuttaa brittien kannat ja johtaa jopa koko EU-eron peruuntumiseen, arvioi pitkän linjan EU-asiantuntija, Hopiasepät Oy:n toimitusjohtaja Jussi Seppälä ProComin tilaisuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme