Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Tunisian viestintäteknologioista vastaava ministeri Nizar Ben Neji vierailee Suomessa

Jaa
Tunisian viestintäteknologioista vastaava ministeri, tohtori Nizar Ben Neji vierailee Suomessa 16.–17. helmikuuta.

Ministeri Nizar Ben Neji tapaa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakan ja kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnarin. Tämän lisäksi ohjelmassa on virkamiesten, akatemian ja liike-elämän edustajien tapaamisia.

”5G-teknologia on yksi digitalisaation vetureista. Vierailun tarkoituksena on esitellä sitä, mitä teknologialla on Suomessa saatu aikaan. Startup-kulttuurimme ja kasvuyritysten tarpeet ovat myös aiheita, joista aiomme vaihtaa näkemyksiä”, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari mainitsee.

”Suomella on paljon tarjottavaa Tunisialle huippuluokan viestintäteknologioissa ja sähköisten palveluiden kehittämisessä. Uskon että myös esimerkiksi kyberturvallisuuteen ja datatalouden edistämiseen liittyvät kysymykset nousevat tapaamisessani ministeri Ben Nejin kanssa esille”, toteaa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka.

Keskusteluissa käsitellään muun muassa suomalaista osaamista viestintäteknologian ja sähköisten palveluiden kehittämisessä. Tunisia kehittää omaa infrastruktuuriaan näillä sektoreilla, minkä lisäksi Tunisia voi myös toimia siltana Afrikan markkinoille.

Lisätietoja:

  • Krista Napola, yksikönpäällikkö, puh. 0295 350 812
  • Anne M’Rabet, vastuuvirkamies, puh. 0295 350 636
  • Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

0295 16001http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Ministry for Foreign Affairs granted an authorisation for Russian fertiliser cargo stopped at Port of Kotka23.3.2023 15:53:45 EET | Press release

On 9 March, the National Enforcement Authority Finland imposed interim measures to freeze a shipment of fertilisers, loaded on board at the Port of Kotka. The fertilizers were suspected of being under control of a person listed in the EU sanctions against Russia. An investigation, carried out in cooperation among authorities, confirmed the link between the shipment of fertilisers and a sanctioned individual.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme