Basam Books

Tuntematon tulevaisuus edellyttää uudenlaista johtajuutta

Jaa

Sebastian Siukosen uusin kirja Elämäni ottelu - urheilijan tien ja työelämän yhteiset pisteet (Basam Books 2020) johdattaa meidät erilaisten organisaatioiden, työyhteisöjen ja joukkueiden äärelle. Kuinka toimia, onnistua ja oppia monikerroksellisessa työelämän moniottelussa? Kuinka johtaa itseään ja oppia toisilta tilanteissa, joissa yhteistyömme ydin on siinä, mitä ihmisten välille syntyy ja kehittyy?

Elämme aikaa, jossa huominen on tuntemattomampi kuin pitkään aikaan. Elämäntapaamme kyseenalaistuminen ja perususkomuksiemme vavisuttaminen haastavat meidät pohtimaan sitä, mikä on viisasta juuri nyt. Kuinka tehdä yhteistyötä, kun ihmiset kaipaavat uudistumisen ja muutoksen äärellä tukea ja turvaa?

Elämäni ottelu on kasvutarina. Se on omakohtainen kirjoitus unelmista, yrittämisestä, työstä ja oppimisesta. Se on tarina joukkueen voimasta, yhteistyöstä, luottamuksesta ja kehittymisestä. Sebastian Siukonen käy läpi kymmenottelukisan (Lyon, Ranska, Eurooppa-cup) ja kuvaa kisan aikaisia tapahtumia, tunteita ja ajatuksia, jotka tarjoavat mielenkiintoisen ja konkreettisen tarttumapinnan aikamme kiihtyviin muutosilmiöihin erilaisissa työorganisaatioissa.

Miten tavoitteellinen urheilu-ura kasvattaa luonnetta, mikä on analogia urheilun ja työelämän välillä ja miten tarinallisuus tekee näkyväksi kuljetun matkan arvon? Kuinka urheilussa opitut itsekuri, tavoitteellisuus ja yhteisöllisyys antavat eväitä tiimityölle, itsensä johtamiselle ja vuorovaikutuksessa tapahtuvalla oppimiselle?

Sebastian Siukonen, LitM on entinen maajoukkuekymmenottelija ja urheiluvalmentaja. Urheilu- ja valmennusuran jälkeen Siukonen on työskennellyt moninaisissa johtamisen, liiketoiminnan, henkilöstöasioiden, myynnin ja työhyvinvoinnin johto- ja kehittämistehtävissä. Ammatillisesti hän on täydentänyt osaamistaan niin akateemisesti kuin johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET), vakuutustutkinnon (VTS) ja hallitustyöskentelyn (HHJ) muodossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt:
Tiedottaja
Pike Hilakari
pike@basambooks.fi

Myynti:
Myyntipäällikkö
Jarkko Mali
jarkko@basambooks.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kovalla kädellä - psykologinen jännäri vallan väärinkäytössä läheisissä ihmissuhteissa26.5.2020 14:07:26 EESTTiedote

Liisa Näsin Kovalla kädellä (Basam Books 2020) on psykologinen jännäri, jonka teemana on vallan väärinkäyttö läheisissä ihmissuhteissa. Väkivalta ei katso sukupuolta: hakkaaja voi olla kuka tahansa, hakattu voi olla kuka tahansa. Mikä saa ihmisen alistumaan henkiselle, taloudelliselle ja fyysiselle väkivallalle? Miksi tappaminen on joillekin helpompaa kuin tapaaminen?

Kirjoituksia antiikin pahimman pandemian ajalta15.5.2020 07:30:00 EESTTiedote

Antiikin maailma koki pahimman pandemiansa keisari Marcus Aureliuksen aikana, kun ”suuri rutto” surmasi miljoonia ihmisiä eri puolilla Rooman valtakuntaa. Vaikka uuden koronaviruksen tappavuus on vain murto-osa tuon historiallisen pandemian tuhovoimasta, poikkeustilan aiheuttama pelko, huoli ja epävarmuus yhdistävät meitä yli 1800 vuoden takaisiin tapahtumiin. Nykytilanne antaa uutta perspektiiviä tuona aikana syntyneisiin kirjoituksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme