Kierrätysteollisuus ry

Tuomas Haikka Kierrätysteollisuuden hallituksen puheenjohtajaksi

Jaa
Kierrätysteollisuuden liitokokous päätti 11.4.2023 hallituksen kokoonpanosta vuodelle 2023-2024. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin vastuullisuus ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuomas Haikka Kuusakoski Oy:stä.

Varapuheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Kari Rahkonen Fortum Waste Solutions Oy:stä.

Liitto keskittyy vauhdittamaan kiertotaloutta

Kierrätysteollisuus keskittyy vuonna 2023 vauhdittamaan kiertotalousmarkkinan kasvua sekä varmistamaan markkinoiden toimivuutta.

”Tavoitteemme on, että liiton toiminnasta on mahdollisimman paljon hyötyä jäsenille. Kierrätysteollisuuden henkilöstön vahvistusten sekä brändiuudistuksen jälkeen pääsemme nyt toimeenpanevaan vaiheeseen kasvattamaan liiton profiilia yhteiskunnallisena vaikuttajana,” kertoo Tuomas Haikka ensimmäisessä puheessaan hallituksen puheenjohtajana.

Kierrätysteollisuuden strategiassa kiertotalousinvestointien ja luvitusprosessien vauhdittaminen on nostettu tärkeäksi teemaksi.

”Tulevaisuuden haasteisiin vastaamiseksi Kierrätysteollisuuden jäsenten on tärkeä päästä edistämään kiertotaloutta käytännössä. Vihreä siirtymä on alalle mahdollisuus, lisäksi toimiva kiertotalousmarkkina vahvistaa koko Suomen kilpailukykyä. Jotta kiertotalousinvestoinnista tehdään houkuttelevampaa, tarvitaan esimerkiksi luvituksen sujuvoittamista”, Haikka jatkaa.

Kierrätysteollisuus ry:n hallitus ja työvaliokunta 2023-2024

Liiton hallitus 2023-24 

Lue lisää liiton tavoitteista

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kierrätysteollisuus ry
Kierrätysteollisuus ry
Eteläranta 10
00131 Helsinki

https://kierratysteollisuus.fi/

Kierrätysteollisuus ry on Suomessa toimivien kierrätys- ja kiertotalousalan yritysten toimialajärjestö. 

Kierrätysteollisuuden yritykset tarjoavat käytännön ratkaisuja materiaalien kierrättämiseen ja kiertotalouden vauhdittamiseen vihreässä siirtymässä.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kierrätysteollisuus ry

Markkinapaikasta kiertotalouden digiloikka -seminaari 19.4.2018 Helsingissä18.4.2018 13:16:33 EEST | Kutsu

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP järjestää Markkinapaikasta kiertotalouden digiloikka -seminaarin 19.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Seminaari kokoaa yhteen laajan joukon ympäristöalan asiantuntijoita. Seminaarissa luodaan ensin katsaus Suomen kiertotalouden näkymiin, minkä jälkeen keskustellaan ympäristöalan ajankohtaisesta isosta kysymyksestä, jätteiden ja sivuvirtojen sähköisestä markkinapaikasta.

Monipuolinen kattaus erilaisia kiertotalousesimerkkejä29.6.2017 11:06:26 EEST | Tiedote

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry:n jäsenet ovat keskeisiä toimijoita nykyisissä ja tulevaisuuden kiertotalousratkaisuissa ja ovat aktiivisesti soveltamassa uusia digitalisaation mukanaan tuomia mahdollisuuksia sekä uudenlaisia kumppanuuksia. Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry on kerännyt jäsenyrityksiltään esimerkkejä kiertotalouden mukaisista tuotteista ja palveluista. Kiertotalousesimerkit on nyt koottu yhteen ja niihin voi tutustua YTP:n nettisivuilla.

YM:n jätelakiehdotus vaarantaa tervettä kilpailua ja rikkoo hallitusohjelmaa10.3.2017 12:36:35 EET | Tiedote

Ympäristöministeriön asettaman työryhmän ehdotus jätelain muuttamisesta julkaistaan tänään. Ehdotuksen mukaan jätelailla poikettaisiin uudesta hankintalaista antamalla huomattavasti laajempia etuoikeuksia jätealan kunnallisille toimijoille. Lisäksi työryhmä esittää, että hallitusohjelman kirjausta kuntien yksinoikeuksien rajaamisesta asumisessa syntyvään jätteeseen ei toteutettaisi sellaisenaan. Työryhmä oli hyvin erimielinen. Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP jätti Suomen Yrittäjien ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n kanssa yhteisen eriävän mielipiteen työryhmän loppuraporttiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme