Suomen Metsästäjäliitto ry

Tuomas Hallenberg jatkaa Metsästäjäliiton puheenjohtajana

Jaa

Suomen Metsästäjäliiton 17.11.2022 pidetty syysliittokokous valitsi yksimielisesti hallituksen puheenjohtajana jatkamaan Tuomas Hallenbergin seuraavan kaksivuotiskauden ajan. Hallenberg on toiminut puheenjohtajana tähän mennessä kuusi vuotta. Hallituksen varapuheenjohtajana toimii edelleen Ilkka Mäkelä, puheenjohtajien erovuotoisuus on vuorovuosina.

Hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle seuraavalle kaksivuotiskaudelle ja heidän varajäsenikseen valittiin: 

Varsinainen jäsen:

Varajäsen:

Piiri:

Jukka Hautala

Jyrki Koivusalo

Pohjanmaan piiri

Juha Kuusisto 

Timo Mäkelä

Satakunnan piiri

Harri Käsmä

Juhani Voutilainen

Kainuun piiri

Petteri Lampinen

Ari Teittinen

Suur-Savon piiri

Bo-Krister Lindholm 

Tapani Koskela 

Uudenmaan piiri

Ahti Lukkaroinen

Kimmo Salo

Etelä-Hämeen piiri

Jari Nikko

Wendy Jansson

Svenska Österbottens distrikt

Veijo Turpeinen

Heikki Taskinen

Keski-Suomen piiri

 Muut hallituksen jäsenet:

Varsinainen jäsen:

Varajäsen:

Piiri:

Pekka Julkunen

Hannu Pohtinen

Pohjois-Savon piiri

Pauli Nyström

Hannu Wäre 

Pohjois-Hämeen piiri

Pasi Parviainen

Juha Hiltunen 

Pohjois-Karjalan piiri

Veikko Piuva

Kalevi Korhonen 

Lapin piiri

Marko Laine

Pekka Patjas 

Varsinais-Suomen piiri

Sinikka Uusitalo

Juho Prittinen

Keskipohjan piiri

Toni Penttinen  

Kai Korpi  

Kymen piiri

Mikko Äijälä

Ari Haataja

Oulun piiri

     

Liittohallitukseen kuuluu 16 jäsentä, puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Hallituksen jäsen ja hänen varajäsenensä valitaan liittokokouksessa kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikausi on kaksi vuotta ja heidän erovuoronsa ovat vuorovuosina.

Liittokokouksessa hyväksyttiin myös mm. ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokouksessa päätettiin kolmen euron jäsenmaksukorotuksesta 12,50 euroon, kun jäsenmaksu on ollut 9,50 euroa jo kahdeksan vuoden ajan. Jäsenmaksukorotuksen myötä Metsästäjäliitto vahvistaa mm. suurpetoihin ja yleisesti metsästykseen liittyvää kansallista- ja kansainvälistä edunvalvontaa sekä yhteisöviestintää. Liitto ja sen piirit sekä jäsenseurat tekevät merkittävää nuorisotyötä mm. Metso-leirejä järjestäen sekä luonnon- ja riistanhoidon koulutusta ja neuvontaa toteuttaen.

Metsästäjäliittoon kuuluu 2700 metsästysseuraa ja yli 145 000 metsästäjää. Liitto on yksi Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Metsästäjäliitto ry
Suomen Metsästäjäliitto ry
Kinturinkuja 4
11101 Riihimäki

Suomen Metsästäjäliitto on valtakunnallinen metsästäjien etujärjestö, jonka jäseninä on noin 145 000 metsästäjää ja 2 700 metsästysseuraa. Viime vuonna tuli kuluneeksi tasan 100 vuotta Metsästäjäliiton perustamisesta. Lue lisää Metsästäjäliiton verkkosivuilta.

JAHTIMEDIA.FI on Suomen Metsästäjäliiton verkkolehti, jossa julkaistaan metsästysaiheisia artikkeleita, haastatteluja sekä videoita. Aihepiirejä ovat muun muassa metsästys, luonto, metsästyskoirat, riistaruoka jametsästysammunta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Metsästäjäliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme