Showell

“Tuon lisää työtä Suomeen” - jyväskyläläinen startup-yritys on malliesimerkki työperäisestä maahanmuutosta

Jaa

Brittiläinen Vishal Kumar on omalla työpanoksellaan pystynyt tuomaan kolme uutta työpaikkaa Suomeen jo ensimmäisen puolen vuoden aikana.

Vishal Kumar
Vishal Kumar

Jyväskyläläislähtöinen myynnin ohjelmistoja tekevä startup-yritys Showell on malliesimerkki, miten työperäinen maahanmuutto hyödyttää Suomea.

Noin puolet Showellin työntekijöistä on ulkomaalaislähtöisiä. Useimmat heistä ovat tulleet tekemään myyntiä ja markkinointia, eli myymään suomalaista osaamista ulkomaille.

Yksi heistä on Lontoosta lähtöisin oleva Vishal Kumar, joka muutti Suomeen syksyllä 2020. 

Kumar vastaa myynnistä kotimaahansa Britteihin. Vishalin työn tuloksena haasteellinen saarivaltion markkina on avautunut Showellille ennätyksellisen nopeasti.

Sen vuoksi Showell on kyennyt palkkaamaan kolme täyspäiväistä työntekijää lisää Suomessa oleviin markkinointi- ja customer success -tiimeihin.

“Uudistan suomalaista tapaa tehdä myyntiä tuomalla siihen persoonani rohkeasti mukaan. Pyrin olemaan helposti lähestyttävä kaikille”, hän kertoo.

Showellin toimitusjohtaja Sami Suni on tyytyväinen Kumarin ja muiden ulkomaalaistaustaisten henkilöiden panokseen yrityksen kasvattamisessa.

Ulkomaalaistaustaiset henkilöt ovat tulleet Ruotsista, Sveitsistä, Hollannista, Britanniasta, Australiasta, Tsekistä, Intiasta, Espanjasta, Kolumbiasta ja Vietnamista.

“Emme olisi pystyneet laajentumaan näin monelle markkinalle ilman natiiveja henkilöitä. He tuovat meille arvokasta ymmärrystä, kuinka toimia paikallisessa markkinassa”, Suni sanoo.

Kumar kokee, että hän ja hänen ulkomaalaiset kollegansa ovat osa suomalaista yhteiskuntaa. He ovat tuomassa lisää työtä Suomeen.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vishal Kumar
Vishal Kumar
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Showell
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä

010 423 5401http://www.showell.com

Showell on kotimainen myynnin ja asiakaskohtaamisen uudistamiseen keskittynyt ohjelmistoyritys.

Yrityksellä on noin tuhat asiakasta ja sen ohjelmistoa käyttää 10.000 myynnin ammattilaista eri puolilla maailmaa. Showellin tunnetuimmat asiakkaat ovat Sandvik, Valtra, AGCO Group, Geberit ja F-Secure.

Showell perustettiin vuonna 2012 Jyväskylässä, jossa on yhä yrityksen pääkonttori.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.