Schneider Electric

Tuotetiedote: Läpinäkyvän kehyksen ansiosta sähkökaluste sulautuu osaksi seinää

Jaa
Designkehykset
Designkehykset
  • Schneider Electricin sähkökalusteiden valikoimasta löytyy värejä ja muotoja jokaiseen sisustukseen. Esimerkiksi Exxact Design -kehyksen etuosa on läpinäkyvä, jolloin se sulautuu kauniisti osaksi seinän väriä.
  • Exxact- ja Elko Plus -sarjojen kehyksistä, kytkimistä ja pistorasioista on saatavilla useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Renova-kalustesarjan pyöreät muodot henkivät puolestaan vanhan ajan tunnelmaa.
  • Sähkökalusteista Exxact sopii yhteen myös Wiser-älykotijärjestelmän kanssa.
  • Tuotenäytteitä voi tiedustella Schneider Electricin yhteyshenkilöltä, yhteystiedot lisätiedoissa.

Tuotetiedote, 16.9.2021 – Schneider Electricin valikoimista löytyy moderneja kehyksiä ja pistorasioita eri väreissä, mutta valikoimaa on myös retrompaan makuun. Läpinäkyvän kehyksen ansiosta sähkökaluste sulautuu osaksi seinää. Näin harmoninen ilme säilyy, eikä kokonaisuus katkea valokytkimeen. Lasikehyksistä on saatavilla useita värivaihtoehtoja.

– Exxact- ja ELKO Plus -sarjoista löytyy erilaisia värejä ja kehyksiä, joiden avulla sisustuksella voi leikitellä. Lasikehyksiä on kolmea väriä: valkoinen, musta ja titaani. Valkoisesta lasikehysestä on saatavilla myös huurrettu valkoinen versio, joka tuo sisustukseen pehmeän säväyksen. Kirkas valkoinen kehys taas tuo kuulautta sisustukseen, kertoo Schneider Electricin segmentti- ja kanavamarkkinointivastaava Sara Orre.

– Lasikehyksen sisäosan voi valita erivärisenä kuin kytkimen ja värejä yhdistämällä saada siten elävyyttä sisustukseen. Tällä hetkellä esimerkiksi hirsitaloissa ovat suosiossa mustan ja antrasiitin väriset kehykset ja kytkimet, sillä ne tuovat upean kontrastin puun värille. Toisaalta Schneiderin sähkökalusteista voi valita myös vaihtoehdon, jossa sähkökalusteet eivät vie ollenkaan huomiota vaan ne sulautuvat osaksi pintojen värejä ja kuoseja.

Exxactin laaja mallisto kattaa monenlaiset tarpeet erilaisista pistorasioista kytkimiin ja jakorasioihin. Myös tulevaisuuden älykotivaatimukset on otettu tuotteessa huomioon.

– Exxactin värivalikoimaan on panostettu, jotta se palvelisi mahdollisimman laajasti erilaisia kuluttajia. Lisäksi Exxact sopii yhteen uuden älykotiratkaisumme Wiserin kanssa, jonka avulla jokaisesta kodista voidaan tehdä älykoti.

Retroa tunnelmaa Renova-sarjan avulla

Renova-kalustesarja noudattaa menneen ajan muotoilua, mutta tekniikka vastaa nykyajan vaatimuksia ja tarpeita. Värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen.

– Renovan pyöreät muodot ja vipumaiset painikkeet pehmentävät tarvittaessa moderniakin sisustusta ja värimaailmaa. Renovan valikoima pitää sisällään yleisimmät kytkimet, pistorasiat, jakorasiat sekä nykyaikaiset USB-pistorasiat ja muut tietoliitäntäpistorasiat. Tuotteita saa valkoisena ja mustana. Renovasta löytyy yksitoista erilaista kehystä, joilla voi tuoda hauskoja yksityiskohtia piristämään kodin tyyliä, Orre kertoo.

Vaihda sähköasennuskalusteet remontin yhteydessä

Sähköasennuskalusteita ei aina muisteta silloin, kun tehdään esimerkiksi keittiöremonttia. Nykyaikaiset sähkökalusteet ovat osa sisustusta.

– Remontin yhteydessä kannattaakin päivittää myös sähkökalusteet ja tutkia, millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Asennuksen hoitaa aina sähkömies, jonka kautta myös tuotteet on mahdollista hankkia. Schneider Electricin tuotteita on myös saatavilla kattavasti rautakaupoista ympäri Suomen, kertoo Schneider Electricin tukkukanavan kehityspäällikkö Sanna Repo.

Lisätietoa tuotteista:
Exxact
ELKO Plus
Renova
Tutustu myös ideakuvastoon: https://se.hanemedia.com/tapetti-ideat/

Lisätietoja ja tuotenäytteiden kyselyt:
Sara Orre, segmentti- ja kanavamarkkinointivastaava, Schneider Electric
puh. 044 550 4434
sara.orre@se.com

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Designkehykset
Designkehykset
Lataa
Exxact-kehykset
Exxact-kehykset
Lataa
Exxact-Design-kytkin-valkoinen
Exxact-Design-kytkin-valkoinen
Lataa
Exxact_Design_kytkin_valkoinen
Exxact_Design_kytkin_valkoinen
Lataa
Hakola-teemahuone Hanasaaressa 1
Hakola-teemahuone Hanasaaressa 1
Lataa
Hakola-teemahuone Hanasaaressa 2
Hakola-teemahuone Hanasaaressa 2
Lataa
Exxact Solid 1-osainen lasikehys kirkkaan valkoinen. Sähkönumero 2100886
Exxact Solid 1-osainen lasikehys kirkkaan valkoinen. Sähkönumero 2100886
Lataa
Exxact Solid 2-pistorasian lasikehys, kirkkaan valkoinen. Sähkönumero 2100885
Exxact Solid 2-pistorasian lasikehys, kirkkaan valkoinen. Sähkönumero 2100885
Lataa
Exxact Solid 1-osainen lasikehys musta. Sähkönumero_ 2112331
Exxact Solid 1-osainen lasikehys musta. Sähkönumero_ 2112331
Lataa
Exxact 1-osainen vaihtokehys + väriliuskat kuluttajapakkauksessa. Sähkönumero 2102676
Exxact 1-osainen vaihtokehys + väriliuskat kuluttajapakkauksessa. Sähkönumero 2102676
Lataa
Exxact Solid 1-osainen lasikehys titaani. Sähkönumero 2112341
Exxact Solid 1-osainen lasikehys titaani. Sähkönumero 2112341
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Schneider Electric Suomen johtajat kasvattavat vastuualueitaan Pohjoismaissa ja Baltiassa21.10.2021 08:54:17 EEST | Tiedote

Schneider Electricin Suomen sähkönjakelu- ja sähköasennuskalusteiden liiketoimintajohtaja Kim Långström on nimitetty yhtiön Power Products -yksikön liiketoimintajohtajaksi 1.10.2021 alkaen vastuualueenaan Pohjoismaat ja Baltia. Uudessa roolissaan Långström vastaa Schneiderin sähkönjakeluliiketoiminnasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yksikön toiminta on Långströmille tuttua, sillä Power Products -liiketoimintayksikön kehittäminen Nordic-tasolla on ollut hänen vastuullaan jo syksystä 2019 lähtien. – Sähkönjakelussa on tapahtumassa murros digitalisaation myötä. Sähkön saatavuus, tehokkuus, turvallisuus ja verkkoon kytkettävyys (Power Story) ovat nousseet entistä suurempaan arvoon esimerkiksi datakeskuksissa ja sairaaloissa kaikissa Pohjoismaissa, Långström sanoo. – Kim Långströmin siirtyminen Nordic Balticiin on Schneider Electricin globaalilta tasolta tullut selkeä osoitus laajasta arvostuksesta Suomen maayhtiön toimintaa kohtaan. Jo aiemmin Schneiderin työntekijöiden rooleja on kasvatettu

Tilakohtaiset huonesäätimet huolehtivat vieraiden viihtymisestä uudistuneessa hotelli Kimmelissä14.10.2021 11:30:00 EEST | Tiedote

Muunneltavien kokoustilojen ja yli kahdensadan hotellihuoneen olosuhteita seurataan ja säädetään automaation avulla Sokos Hotel Kimmelissä Joensuussa. Automaatiotoimittaja Schneider Electricin huonesäätimillä optimoidaan hotelli-, kokous- ja tapahtumatalon eri tilojen lämmitystä, jäähdytystä ja puhallinnopeutta. Digitaalisen eValvomo-palvelun avulla kiinteistöjen olosuhteita seurataan reaaliajassa. Pilvipalveluna toteutetun eValvomon kautta Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kiinteistöjen toimintavarmuudesta huolehditaan ympäri vuorokauden. Joensuussa toimiva Original Sokos Hotel Kimmel on avautunut täysin uudistuneena. – Kimmelin uudistaminen oli 19,5 miljoonan euron projekti, jossa saneerattiin pääosin vanhaa vuonna 1977 avattua hotellikiinteistöä, mutta rakennettiin myös uutta. Samalla päivitettiin kiinteistön tekniikka, ja kokonaan uutena automaatiojärjestelmään tuotiin tilakohtaiset huonesäätimet, kertoo Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kiinteistöpäällikkö Jani Lehikoinen. Tilakohtaisen hal

Langaton kotiautomaatio avaa mahdollisuudet kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen12.10.2021 13:01:49 EEST | Tiedote

Älykoti on kustannustehokas ratkaisu sekä kuluttajalle että rakentajalle, sillä säätö- ja mittauslaitteet voidaan vaivattomasti integroida olemassa oleviin laitteisin. Älykäs koti mahdollistaa energian säästämisen helposti ja mukavasti tehden kodista samalla turvallisemman. Asiantuntija näkee aurinkopaneeleissa energiatehokkaan asumisen tulevaisuuden. Aurinkopaneelit ja -kerääjät toimivat Suomessa tehokkaasti helmikuun lopulta aina lokakuun lopulle saakka. Langattomat ja kyberturvalliset älykotiratkaisut ovat helppoja ja kustannuksiltaan maltillisia toteuttaa, sillä ne eivät edellytä olemassa oleviin kaapelointeihin puuttumista. – Uusi langaton tekniikka avaa mahdollisuudet olemassa olevien kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen ja nostaa ne älykotiluokkaan, sanoo Schneider Electricin myyntijohtaja Jouni Kekäläinen. Älykäs koti säätelee energiankulutusta silloinkin, kun käyttäjä ei itse muista olla aktiivinen valinnoissaan. – Älykäs kotiautomaatio ohjaa lämmitystä eli sen avull

Pelastusopiston paloteatterissa Kuopiossa testataan paloilmoitinlaitteita aitoja tilanteita mallintamalla4.10.2021 10:53:27 EEST | Tiedote

Pelastusopiston paloteatteri Kuopiossa on ainutlaatuinen tila, jossa voidaan järjestää alkupalon kehittymistä ja paloteknisten laitteiden toimintaa havainnollistavia näytöksiä opiskelijoille ja muulle yleisölle. Paloteatterin valvomojärjestelmä ja paloilmoitin uusittiin syksyn 2020 aikana. Uusittu Esmi Sense FDP-paloilmoitinkeskus on liitetty Schneider Electricin Fire Expert -ratkaisuun, jota voi seurata ja käyttää etänä web-selaimen kautta. Etäkäytön ansiosta järjestelmiä voi käyttää reaaliajassa mistä vain. Palolasien takana sijaitsevassa paloteatterin polttotilassa havainnollistetaan muassa paloilmaisimien ja sammutuslaitteistojen reagointia ja toimintaa erilaisissa alkupalotilanteissa. – Havaintojen perusteella opitaan palon alkuvaiheen kehittymisestä sekä siitä, miten erilaiset ilmaisintyypit reagoivat erilaisiin alkupaloihin. Se parantaa opiskelijoiden osaamista ja kykyä antaa neuvontaa ja ohjausta ilmaisinvalintoihin pelastusviranomaisen työssään kentällä, Pelastusopiston vanhem

Mediakutsu ti 12.10.: Kiinteistöjen ja teollisuuden kestävät ratkaisut vaativat digitalisaatiota28.9.2021 12:15:28 EEST | Tiedote

Digital Media & Industry Analyst -tapahtuma | online tiistai 12.10.2021 klo 14.15-16 Energianhallinnan ja automaation digitaalisen muutoksen asiantuntija Schneider Electric järjestää virtuaalisen Innovation Summit World Tour 2021 -kiertueen ja Innovation Summit World Tour 2021 Live Media & Industry Analyst -konferenssin 12. lokakuuta. Tapahtumassa kuullaan, kuinka Schneiderin asiakkaat ja kumppanit rakentavat liiketoimintaa, joka huomioi ympäristöarvot ja on joustava koko elinkaaren ajan. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella myös Schneider Electricin globaalin johtoryhmän jäsenten kanssa ja saada vastauksia kysymyksiin reaaliajassa. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, mitkä asiat muovaavat kestävän kehityksen, energian ja automaation tulevaisuutta sekä tutustumaan uusimpiin innovaatioihimme. Näin osallistut: Tapahtuma toteutetaan verkossa ja se on englanninkielinen. Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan osoitteessa: https://events.se.com/ereg/newreg.php?eventid=200230604&categoryid=2017

Saarioisten Huittisten tehtaalla tehty järjestelmäintegraatio parantaa paloturvallisuutta ja tuo käyttöön sujuvuutta22.9.2021 13:07:12 EEST | Tiedote

Saarioisten Huittisten tehtaalla paloturvallisuutta valvoo Schneider Electricin Esmi-paloilmoitinjärjestelmä. Paloilmoitinjärjestelmän integrointi kiinteistönhallinta-alustaan mahdollistaa järjestelmän etäkäytön. Graafinen käyttöliittymä tehostaa paikantamisnopeutta palohälytystilanteessa. Tiedote, 22.9.2021 – Saarioinen Oy:n Huittisten tuotantolaitoksella työskentelee noin 150 henkilöä. Henkilöstön ja tehtaan paloturvallisuudesta huolehtii Schneider Electricin automaattinen Esmi-paloilmoitinjärjestelmä. Paloilmoitinjärjestelmä integroitiin Schneider Electricin EcoStruxure-kiinteistöhallinta-alustaan, minkä ansiosta järjestelmään saatiin etäkäyttö- ja infonäyttöominaisuudet. Integraation myötä järjestelmän tila- ja ohjaustoiminnot voidaan todeta selkeän graafisen käyttöliittymän, verkon tai kosketusnäytöllisen infonäytön kautta. – Esmi Sense FDP- ja FX-paloilmoitinjärjestelmät integroituna kiinteistönhallinta-alustaan ja sen mahdollistamiin palveluihin siirtävät turvallisuuden ja käyte

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme