Turku Energia

Turku Energia -konsernin vuosikertomus ja vastuullisuusraportti vuodelta 2021 on julkaistu 

Jaa
Turku Energia -konsernin vuosikertomus vuodelta 2021 on julkaistu. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, vuosikatsauksen ja liiketoimintakatsauksen, tilinpäätöksen ja vastuullisuusraportin.

Vuotemme pähkinänkuoressa:

Turku Energia -konsernin vuosi 2021 oli menestyksekäs monella mittarilla arvioituna. Liikevaihto ja liikevoitto kasvoivat edellisvuoteen verrattuna. Sähkönkulutus nousi Turussa 6,6 prosenttia vuodesta 2020. Kylmät talvikuukaudet lisäsivät myös kaukolämmön kysyntää. Turku Energia jatkoi panostuksiaan uusiutuvaan energiaan, ja 75 prosenttia kaukolämmöstä tuotetiin uusiutuvilla energianlähteillä. Sähkön ja lämmön toimitusvarmuus säilyivät erittäin hyvällä tasolla.  

Asiakastyytyväisyys oli huippuluokkaa ja asiakkaamme arvioivat Turku Energian energia-alan yrityksistä kokonaisarvioinnissa sijalle yksi. Samoin kestävää kehitystä mittaavassa indeksissä Turku Energia sijoittui verrokkiyhtiöistä kärkipaikalle. Myös työturvallisuudessa tapahtui positiiivista kehitystä ja työtapaturmataajuus laski merkittävästi. 

Vuosikertomus on julkaistu osoitteessa: https://vsk2021.turkuenergia.fi/  

Poimintoja vuosikertomuksestamme: 

Toimitusjohtajan katsaus: Toimitusjohtajan katsaus – Turku Energia -konsernin vuosikertomus 2021 

Turku Energian vastuullisuusraportti: Vastuullisuusraportti – Turku Energia -konsernin vuosikertomus 2021 

Turku Energian liiketoimintakatsaus 2021: Liiketoimintakatsaus – Turku Energia -konsernin vuosikertomus 2021 

Turku Energian hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös: Tilinpäätös – Turku Energia -konsernin vuosikertomus 2021 

Maaliskuussa julkaistu tilinpäätöstiedotteemme vuodelta 2021.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Turku Energia
Turku Energia
Teollisuuskatu 40
20520 Turku

https://www.turkuenergia.fi/

Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 333,2 miljoonaa euroa. Turku Energiassa työskentelee noin 330 ammattilaista. Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä ja siirtäjä. Toimintaamme kuuluu myös energiaverkostojen ja energiatuotantolaitosten kehittäminen, rakentaminen ja ylläpitäminen sekä sähköisen liikenteen kehittäminen Turun seudulla. Toimitamme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita 130 000 taloudelle ja yritykselle. Asiakaslupauksemme on "Olemme lähellä, näemme kauas". Olemme mukana rakentamassa hiilineutraalia Turkua. www.turkuenergia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turku Energia

Kaukolämpöverkon vuotokohta rajattu Pernossa, kaukolämmön jakeluhäiriö koskee vain yhtä käyttöpaikkaa20.4.2023 16:26:11 EEST | Tiedote

Turku Energian kaukolämpöverkossa havaittiin torstaina 20.4.2023 aamulla vuoto Turussa Pernontiellä. Vuotokohta pystyttiin nopeasti rajaamaan muusta kaukolämpöverkosta siten, että kaukolämmön jakeluhäiriö koskee vain yhtä käyttöpaikkaa. Vuotokohdan tarkempi paikantaminen on vielä meneillään. Tarkentuneen arvion mukaan vuotokohta saadaan korjattua perjantaiaamuun mennessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme