Turkulaisen tähtikokin suunnittelema 13 ruokalajin menu hurmaa uutenavuotena Pinellassa

Jaa

Logomo Kitchenin keittiömestari Erik Mansikka vierailee Ravintola Pinellan keittiössä uudenvuoden aattona. Vuoden 2013 päättymisen kunniaksi Pinellassa on tarjolla peräti 13 ruokalajin korkeatasoinen menu.

Erik Mansikka suunnittelee Pinellalle 13 ruokalajin uudenvuoden menun.
Erik Mansikka suunnittelee Pinellalle 13 ruokalajin uudenvuoden menun.

Erik Mansikka on tuore Hell's Kitchen Suomi -voittaja ja Vuoden Kokki 2013. Uudenvuoden menun Mansikka on suunnitellut yhteistyössä Pinellan vuoropäällikkö Jussi Pulkkisen ja keittiöpäällikkö Simo Hallikaisen kanssa.

Monen ruokalajin uudenvuodenmenut ovat olleet Pinellassa perinteenä jo useana vuonna.  Tämänvuotinen menu koostuu alkusnackseistä ja erilaisista keittiön tervehdyksistä. Alkuruokia menussa on yhteensä kolme ja pääruokia nautitaan saman verran. Menuun kuuluu myös pieni väliraikastaja sekä pre-jälkiruoka ennen varsinaisia jälkiruokia.
- Yksi annoksista tullaan valmistamaan kokonaan salin puolella, Mansikka paljastaa.

Uudenvuoden menu on tarjolla Pinellassa uudenvuoden aattona tiistaina 31.12.2013. Menu on nähtävissä kokonaisuussaan Pinellan nettisivuilla osoitteesa www.pinella.fi/menut-ja-juomat/. Kattaukset klo 18 ja 20.30. Menun hinta on 95 euroa. Menun kanssa yhteensopivan viinipaketin kanssa hinnaksi muodostuu 150 euroa. Varauksia uudenvuoden illalliselle voi tehdä Pinellan nettisivujen kautta sekä puhelimitse 02 445 6500.

Yhteyshenkilöt

Keittiömestari Simo Hallikainen
p. 044 756 7872
simo.hallikainen@pinella.fi

Kuvat

Erik Mansikka suunnittelee Pinellalle 13 ruokalajin uudenvuoden menun.
Erik Mansikka suunnittelee Pinellalle 13 ruokalajin uudenvuoden menun.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pinella
Pinella
Vanha Suurtori 2
20500 Turku

02 445 6500, info@pinella.fihttp://www.pinella.fi

Ravintola Pinella: perustettu 1848, päivitetty 2020.

Olohuoneesi Aurajoen liplatuksessa, historiallisen Turun sydämessä, vilkkaan kulttuurikaupungin sykkeellä. Kasvisten juhlaa, Aasian makuja ja hyvää fiilistä yhteisessä pöydässä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pinella

Maailmanluokan rakkautta ruokaan ja leipureihin27.2.2019 09:52:00 EET | Kutsu

Turkulaisten oma klassikko Pinella avasi keväällä ovensa maailmalle, kun ravintola sai uuden, ruokaa rakastavan tehomiinin. Ravintolapäällikkö Laura Vähätalo aloitti talvikauden pohjoismaisilla mauilla ja keittiömestari Kim Mustonen tuo Aurajoen rannalle tuoretta kokemusta Michelin-ravintoloista Suomesta ja maailmalta. Pinellan ainutlaatuista ravintolahistoriaakaan ei ole unohdettu. Uudella kevätmenulla nähdään 5.3. alkaen mm. 40-, 50- ja 60-lukujen menuista löytyneiden aarteiden inspiroima "Pinellan klassinen kolminen", tietysti Mustosen tyyliin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme