Veikkaus

Turkulaismiehelle 300 000 euron Keno-voitto vaimon numeroilla – ”hän alkoi heti tehdä listaa uusista huonekaluista”

Jaa

Kolme vuotta samoilla numeroilla Veikkauksen Kenoa pelannut turkulainen mies koki elämänsä yllätyksen, kun tarkisti lappuaan sunnuntaiaamuna.

- Aina vaan oli numero oikein, kun niitä yksitellen tarkistin. Luulin ensin, että minulla on yhdeksän oikein, mutta lopulta siellä oli se kymmeneskin, Veikkauksen tavoittama mies kertoo.

- Onnellisia tässä ollaan, niin minä kuin vaimokin.

Voittosumma lauantain ilta-arvonnassa nousi lopulta 300 000 euroon. Veikkauksella on käynnissä kolme viikkoa kestävät Keno-festarit, jotka jatkuvat vielä ensi sunnuntaihin saakka. Tuona aikana päävoitot maksetaan 1,5 kertaisina. Normaalivoitto olisi turkulaismiehen kohdalla ollut 200 000 euroa.

- Ihan mahtavaa, että tuli vielä ylimääräinen satatonnia, Turussa Uudenmaantien Teboililla pelinsä pelannut mies hehkuttaa.

- Vaimo alkoi heti tehdä listaa, että mitä kaikkia uusia huonekaluja meille pitää ostaa. Varmasti sitten kaupoille tässä pitää lähteä.

Vaimo ei ollut miehen mukaan ihan osaton siihen, että onnenpotku hänen kohdalleen napsahti – kaikkea muuta.

- Vaimo on valinnut numerot riviin, mutta minä olen sen joka kerta maksanut. Voisi kai sanoa, että sellainen tasajako meillä tässä ollut, mies naurahtaa.

Voittaja elelee vaimonsa kanssa hissukseen Turussa.

- Vähän pohdittiin, että jouluksi lähdetään nyt etelään. Ei se ole tässä tilanteessa niin tarkkaa, että missä se joulu vietetään.

- Jossain vaiheessa varmasti sukulaisillekin tästä kerrotaan, mutta pitää vielä tapaa miettiä. Pelaamistakin aion jatkaa. Laitoin tuossa juuri rivin vetämään samoilla numeroilla, mutta pitää nyt pohtia, josko niitä vaihtaisi. Tuskin sentään iso potti samoilla numeroilla enää tulee.

Veikkauksen Keno-festarit jatkuvat vielä sunnuntaihin 18.11. saakka. Keno-festarien aikana voitetut päävoitot maksetaan 1,5-kertaisina.

Kenon suurimmat voitot tänä vuonna:

- 1,5 miljoonaa euroa (15 osuuden porukka), nettiporukan jäsenet ympäri Suomea, 24.8.2018

- 1,5 miljoonaa euroa (15 osuuden porukka), nettiporukan jäsenet ympäri Suomea, 24.8.2018

- 1 000 000 euroa, Kalajoki, 25.7.2018

- 500 000 euroa, Vantaa, 21.8.2018

- 400 000 euroa, Turku (kahden osuuden porukka), 10.9.2018

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus