Assemblin Oy

Turkuun rakennetaan kansainvälisen tason padelkeskus – IVA-urakat Assemblin Oy:lle

Jaa

Rakennusliike Lapti Oy suunnittelee ja rakentaa kansainvälisen tason padelkeskuksen Turkulaiselle Jeopop Oy:lle. Hankkeen operaattorina toimii Åbo Padel Oy. Assemblin Oy toteuttaa kohteen IVA-urakat.

Kuva: Padel Group havainnekuva (Arosuo Arkkitehdit Oy)
Kuva: Padel Group havainnekuva (Arosuo Arkkitehdit Oy)

Padelkeskus rakentuu Turkuun Vähäheikkilään, aivan uuden Pihlajaniemeen rakentuvan asuinalueen kupeeseen. Keskuksen bruttoala on noin 6 500 neliömetriä ja rakennuksesta tulee osittain kolmikerroksinen. Rakennus lämmitetään ja viilennetään maasta saatavalla maalämmöllä eli geoenergialla. Rakennuttajan tavoitteena on rakentaa premium-tason halli, jollaista ei muualta Suomesta eikä pohjoismaista löydy.

Liikuntakeskukseen valmistuu 13 kenttää, noin 1 000 neliön kokoinen kuntosali, golfsimulaattori ja neljä saunatilaa. Lisäksi keskukseen tulee koulutus- ja neuvottelutiloja sekä ravintola- ja myymäläpalveluita. Pääkentillä pelattavia otteluita voi seurata katsomosta, johon mahtuu noin 250 henkilöä.

Padelkeskus valmistuu toukokuussa 2023. Assemblin Oy:n Turun yksikkö on valittu toteuttamaan kohteen ilmanvaihto- ja rakennusautomaatiourakat. Turun Assemblinin yksikkö aloittaa työt kohteessa nyt syksyn 2022 aikana.

- Lapti Oy:n ja oman projektihenkilöstömme välinen yhteistyö on mutkatonta ja erittäin toimivaa. On hienoa päästä toteuttamaan Padelkeskus yhdessä, toteaa Assemblin Oy:n Turun aluejohtaja Ari Oksanen.

Ilmanvaihdolla ja rakennusautomaatiolla on suuri merkitys urheiluhalleissa – tilojen ilmanlaatu on pysyttävä koko ajan hyvänä niin, että hiilidioksidipitoisuudet eivät ylity. Padelkeskus varustellaan nykyaikaisella rakennusautomaatiojärjestelmällä ja kymmenillä antureilla, joilla mitataan muun muassa hiilidioksidipitoisuuksia. Turhan ilmanvaihdon välttämiseksi kohteen ilmanvaihto on ohjattavissa tilojen käytön ja ilmanvaihdon tarpeen mukaisesti, koska käyttö vaihtelee.

- Tämä Padelkeskus ovat hyvä esimerkki kohteesta, joissa rakennusautomaatiojärjestelmän toiminnalla on erityisen suuri merkitys keskuksen käyttäjien viihtyvyyteen sekä energiatalouden optimoinnissa, toteaa Assemblin Oy:n Turun aluepäällikkö Reima Nurmi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatio
Assemblin Oy
Reima Nurmi
reima.nurmi@assemblin.fi
p. 050 469 5586

Talotekniikka
Assemblin Oy
Ari Oksanen
ari.oksanen@assemblin.fi
p. 044 230 2384

Kuvat

Kuva: Padel Group havainnekuva (Arosuo Arkkitehdit Oy)
Kuva: Padel Group havainnekuva (Arosuo Arkkitehdit Oy)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme