Turun Osuuskauppa

Turun Food Market Herkusta herkuttelijan S-market

Jaa

Turun Osuuskauppa jatkaa laadukkaan ruokakaupan kehittämistä nykyisen Food Market Herkun paikalla Turun Stockmannin alakerrassa. Kevään aikana Food Market Herkku muuttuu premium-tason S-marketiksi.

- Stockmann irtisanoi osana yrityssaneeraustaan Food Market Herkun vuokrasopimuksen myös Turussa.Tartuimme heti toimeen ja olemme nyt neuvotelleet kiinteistönomistajan kanssa uuden, pitkäaikaisen vuokrasopimuksen nykyisen Food Market Herkun tiloista. Olen todella iloinen, että laadukas ruokakauppa saa jatkoa tutulla paikallaan. Muutoksia on kuitenkin luvassa, sillä luovumme Turussa Food Market Herkun konseptista ja muutamme kaupan herkuttelijan S-marketiksi. Samalla uudistamme myymälän lattiasta kattoon ja investoimme siihen noin 1,6 miljoonaa euroa. Uskomme vahvasti tähän liikepaikkaan, toteaa Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen.

Asiakas hyötyy edullisista hinnoista ja laajasta valikoimasta

Mittavat muutos- ja uudistustyöt S-marketiksi alkavat lähiviikkoina ja valmista on kevään aikana. Uusi S-market Hansa Herkku on herkuttelijan premium-tason ruokakauppa.

Food Market Herkusta tuttu, ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta säilyy. Samoin pysyvät runsaat liha-, kala- ja juustotiskit. Jotakin kuitenkin muuttuu, vaikka valikoimat ja palvelutarjonta kasvavat, niin hinnat laskevat edelleen. S-marketiin tuodaan myös kattava, paikan päällä valmistettavien ultratuoretuotteiden valikoima yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Food Market Herkun tavoin S-market Hansa Herkku kantaa ylpeänä Chaîne des Rôtisseurs -kilpeä, joka on osoitus laadusta ja palvelun korkeasta tasosta.

- S-marketin ketterä ketjutoiminta sekä suora ja suurivolyyminen hankinta- ja logistiikkaputki mahdollistavat meille hintojen tiputtamisen ja aikaisempaa laajemman tuoterepertuaarin. Palvelusta emme tingi piiruakaan, vaan kehitämme sitä edelleen, Heikkinen lupaa.

Turun Osuuskaupalla on Turun ydinkeskustassa meneillään myös S-market Wiklund Herkun mittava uudistus- ja laajennustyö.
- Uskomme vahvasti Turun keskustan vetovoimaisuuteen ja houkuttelevuuteen. Kun S-market Wiklund Herkku valmistuu vuonna 2022 meillä on ehdottomasti keskustan herkkuherruus hallussa kahden premium-tason S-marketin voimin, Heikkinen jatkaa.

Food Market Herkku palvelee normaalisti myös muutos- ja uudistustöiden ajan.

Turun Food Market Herkku on ollut Turun Osuuskaupan omistuksessa vuodesta 2018, jolloin Turun Osuuskauppa osti Stockmann Herkun Turun liiketoiminnan ja jatkoi toimintaa Food Market Herkun nimellä. 2021 lähtien kauppa jatkaa S-market-konseptin alla. S-marketin konsepti on uudistunut ja Turun Osuuskaupan alueella jo 12 S-marketia on uusittu viimeisen vuoden sisällä. Loput uusitaan seuraavien vuosien aikana. Kukin myymälä vastaa palveluillaan ja valikoimallaan paikalliseen tarpeeseen, mutta myymälöitä yhdistää raikas uusi ilme sekä niin arkeen kuin juhlaankin sopiva laadukas valikoima.  

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Antti Heikkinen, puh. 010 764 4003

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa
PL 186
20101 Turku

http://www.tok.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskaupan hallintoneuvosto vuodelle 202116.12.2020 08:59:30 EETTiedote

Turun Osuuskaupan edustajisto nimitti 25.11.2020 pitämässään kokouksessa Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston vuodelle 2021. Uusina hallintoneuvostoon valittiin Jere Järvinen Kaarinasta ja Mika Potinkara Nousiaisista. Turun Osuuskaupan hallintoneuvosto 2021: Ahala Kirsti, Vehmaa Andersson Janina, Turku Arki Nina, Rusko (henkilöstön edustaja) Eklund Riitta, Turku (varapj.) Ek-Marjamäki Teija, Loimaa Granskog Maria, Parainen Hölsö Jaana, Paimio Järvinen Jere, Kaarina Kàven Sirkka-Liisa, Turku Kuvaja Kimmo, Uusikaupunki Kärkkäinen Jukka, Turku Liuksa Riitta, Naantali Maisila Päivi, Mynämäki Majuri Sari, Turku Marku-Virtanen Katri, Rusko (henkilöstön edustaja) Mikkola Mari, Lieto Moisio Ulla-Maija, Turku Nordqvist Harry, Turku Ojala Reima, Turku Potinkara Mika, Nousiainen Rantanen Mika, Kaarina (pj.) Rasi Jarmo, Loimaa Savolainen Sami, Turku Uggeldahl Petri, Turku Turun Osuuskaupan hallintoneuvosto on kokouksessaan 11.12.2020 valinnut keskuudestaan hallintoneuvoston puheenjohtajan ja varapu

Turun Osuuskaupan hallitus vuodelle 20213.11.2020 18:57:53 EETTiedote

Turun Osuuskaupan hallintoneuvosto on päättänyt kokouksessaan 3.11.2020 Turun Osuuskaupan hallituksen kokoonpanon vuodelle 2021: Tapio Peltomäki, kauppatieteiden maisteri, Turku (pj.) Jukka Rinnevaara, toimitusjohtaja, Turku (varapj.) Maija Junkola-Lehtonen, toimitusjohtaja, Uusikaupunki Kati Kivimäki, toimitusjohtaja, Helsinki Marja Salenius-Ranki, henkilöstöjohtaja, Kaarina Sanna-Maria Sarelius, toimitusjohtaja, Turku Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tapio Peltomäki ja varapuheenjohtajaksi Jukka Rinnevaara. Hallitukseen valittiin kolme uutta jäsentä, Maija Junkola-Lehtonen Uudestakaupungista, Kati Kivimäki Helsingistä ja Tapio Peltomäki Turusta. Uusista hallituksen jäsenistä Maija Junkola-Lehtonen toimii Skulle Implants Oy:n toimitusjohtajana. Junkola-Lehtonen on ollut pitkään myös TOK:n hallintoneuvoston jäsen. Kati Kivimäki on Mall of Triplan toimitusjohtaja. Tapio Peltomäki toimi Turun Tilikeskus Oy:n omistaja-yrittäjänä syyskuuhun 2018 saakka, jonka jälkeen hän on keskittyn

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme