Assemblin Oy

Turun Hotelli Seurahuoneeseen kokonaisuudistus – Assemblinille LVI-urakka

Jaa

Vuonna 1928 Turkuun rakennettuun hotelli Seurahuoneeseen toteutetaan kokonaisuudistus. Remontissa uudistetaan koko hotellin tekniikka sekä ulkokuori. Myös hotellihuoneiden määrää lisätään remontin yhteydessä.

Assemblinin talotekniikkaurakointi toteuttaa kohteeseen LVI-urakan. Urakassa uusitaan kokonaan kohteen putki- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Arvokiinteistön uudistukset alkavat nyt syksyllä 2017 ja hotelli avautuu täysin asiakaskäyttöön alkuvuodesta 2019. Turun Osuuskauppa sijoittaa arvotalon kunnostukseen yli kaksikymmentä miljoonaa euroa ja investointi on yksi merkittävimmistä hotelliliiketoiminnassa vuosikymmeniin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talotekniikka Turku
Ari Oksanen
ari.oksanen@assemblin.fi
Puh. 044 230 2384

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme