Menevä Oy

TURUN MENEVÄ-TAKSIT JULISTAUTUVAT SYRJINNÄSTÄ VAPAAKSI ALUEEKSI

Jaa

Taksipalvelu Menevä julistautui ensimmäisenä taksiyrityksenä syrjinnästä vapaaksi alueeksi. Nyt kampanja leviää Turun seudulle. – Olemme nähneet huolestuttavia piirteitä taksialan toiminnassa Turussa. Haluamme itse yrityksenä tuoda esiin yhdenvertaisuutta toiminnassamme, sanoo Taksipalvelu Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Menevä-taksin toimitusjohtaja Tuomo Halminen on Syrjinnästä vapaa -kampanjan takana.
Menevä-taksin toimitusjohtaja Tuomo Halminen on Syrjinnästä vapaa -kampanjan takana.

Taksipalvelu Menevä on Suomen toiseksi suurin taksialan yritys. Pelkästään Turun alueella yrityksen kuljetuksia ajaa noin 60 autoa, joka on merkittävä määrä alueen taksimäärästä. Yritys on seurannut huolestuneena alueen toimintaa ja haluaa omalta osaltaan reagoida.

– Se, miksi haluamme nostaa jo kaksi vuotta sitten julkistamamme Syrjinnästä vapaa alue -aiheen vahvasti esiin, juontaa juurensa muun muassa viimeaikaisiin Turun terminaalissa aiheutuviin ylilyönteihin. Meidän kuljettajiamme on provosoitu ja tämä on aiheuttanut sen, että haluamme tuomita näkyvästi kaiken syrjinnän, kertoo Menevän Turun aluemestari Leif Karlsson.

Turun 60 Menevä-taksia varustetaan Syrjinnästä vapaa alue -teippauksilla. Perjantaina 5.7. starttaava kampanja tulee näkymään yrityksen takseissa koko kesän ajan.

– Meille tärkeintä on tarjota turvallinen matka kaikille. Usein kuljettajamme sanovat, että jokainen asiakas ansaitsee kyydin – huolimatta kunnosta tai käyttäytymisestä. On tärkeää kuitenkin huomioida, että myös kuljettajat ansaitsevat turvallisen kyydin, toteaa toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Menevän Turun aluemestarin Leif Karlssonin mukaan Turun alueen osaan muiden taksiyritäjiien autoihin on liimattu näkyvästi Suomi-tarroja viestimään siitä, että kuljettaja on kantasuomalainen.  

– Vierastamme tällaista kannanottoa ja haluamme selvästi tuoda esiin, että kaikki asiakkaat ja kuljettajat ovat tervetulleita sellaisenaan. Meidän kuljettajistamme noin puolella on etninen tausta. Ihmisen etnisen taustan sijaan meille tärkeintä on, että henkilökuntamme on palvelualtis, ystävällinen sekä ajaa asiakkaamme perille turvallisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Tuomo Halminen
Toimitusjohtaja
tuomo@meneva.fi
+358 50 520 8706

Leif Karlsson
Aluemestari, Turun alue
leif@meneva.fi
+358 50 471 0470

Kuvat

Menevä-taksin toimitusjohtaja Tuomo Halminen on Syrjinnästä vapaa -kampanjan takana.
Menevä-taksin toimitusjohtaja Tuomo Halminen on Syrjinnästä vapaa -kampanjan takana.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Menevä Oy
Menevä Oy
Panimokatu 2 A
00580 Helsinki

http://www.meneva.fi

Menevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva 40-vuotias taksialan perheyritys. Yritys on yksi Suomen suurimmista taksialan yrityksistä. Sen vaikutuspiiriin kuuluu noin 1000 autoa ja se toimii valtakunnallisesti. Tilaus- ja taksitoiminnan lisäksi Menevä vastaa muun muassa Päijät-Hämeen ja Uudenmaan Kela-kuljetuksista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Menevä Oy

Perheyritys Menevä kiihdyttää Suomen tunnetuimmaksi taksibrändiksi6.2.2020 13:30:00 EETTiedote

Menevä taksipalvelun tavoitteena on olla valtakunnallisesti tunnetuin taksitoimija vuoden 2020 lopussa. Avuksi otetaan mittava huumorilla sävytetty mainoskampanja. "Olemme tällä hetkellä Suomen suurin perheomistuksessa oleva taksialan yritys. Nyt haluamme myös olla tunnetuin. Käynnistämme yrityksemme tähän mennessä suurimman markkintointikampanjan, jolla lähdemme hakemaan lisää kasvua", sanoo Menevän myynti- ja markkinointijohtaja Arto Peisa.

Ilmastotaksin kyydissä ajankohtaista asiaa ilmastonmuutoksesta ja kestävästä kehityksestä - 15 taksia, 15 asiantuntijaa3.9.2019 10:02:44 EESTTiedote

Helsinki Design Weekin oheistapahtumana järjestettävässä Ilmastotaksissa on mahdollisuus kysyä suoraan alan asiantuntijoilta mieltä askarruttavista ilmastohuolista. Ilmastotaksi on kuvataiteilija Gloria Lauterbachin ja Menevä taksipalvelun tuottama maksuton tapahtuma, jossa kohtaamispaikkana toimivat Menevä-taksit. Lauantaina 7.9. taksit kuljettavat asiantuntijoita ja asiakkaita Kaapelitehtaan ja keskustan väliä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme