Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskaupan hallitus ja hallintoneuvosto vuodelle 2023

Jaa
Turun Osuuskaupan hallintoneuvosto on päättänyt kokouksessaan 8.12.2022 Turun Osuuskaupan hallituksen kokoonpanon vuodelle 2023.

Turun Osuuskaupan hallitus 2023:

Tapio Peltomäki, kauppatieteiden maisteri, Turku (pj.)
Jukka Rinnevaara, kauppatieteiden maisteri, Turku (varapj.)
Maija Junkola-Lehtonen, toimitusjohtaja, Uusikaupunki
Kati Kivimäki, toimitusjohtaja, Helsinki
Marja Salenius-Ranki, henkilöstöjohtaja, Kaarina
Matti Äijälä, toimitusjohtaja, Turku

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Tapio Peltomäki ja varapuheenjohtajana Jukka Rinnevaara.

 

Turun Osuuskaupan edustajisto nimitti 22.11.2022 pitämässään kokouksessa Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston vuodelle 2023.

Hallintoneuvosto 2023:

Ahala Kirsti, Vehmaa
Andersson Janina, Turku
Aso Janne, Raisio
Eklund Riitta, Turku
Eklund Toni, Turku
Granberg Gunilla, Parainen
Hietanen Anne-Maarit, Turku (henkilöstön edustaja)
Järvinen Jere, Kaarina
Kavén Sirkka-Liisa, Turku
Knifsund Minna, Turku
Kuvaja Kimmo, Uusikaupunki
Lahdenperä Antti, Taivassalo
Maisila Päivi, Mynämäki
Majuri Sari, Turku
Mikkola Mari, Lieto
Moisio Ulla-Maija, Turku
Nurmi Veli-Pekka, Turku
Pitkänen Sanna, Pöytyä
Potinkara Mika, Nousiainen
Rantanen Mika, Kaarina
Rasi Jarmo, Loimaa
Savolainen Sami, Turku
Surakka Kati, Turku (henkilöstön edustaja)
Uggeldahl Petri, Turku

Uusina jäseninä hallintoneuvostoon valittiin Janne Aso, Toni Eklund, Minna Knifsund, Antti Lahdenperä ja Sanna Pitkänen.

Turun Osuuskaupan hallintoneuvosto on kokouksessaan 8.12.2022 valinnut keskuudestaan hallintoneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vuodelle 2023. Hallintoneuvoston puheenjohtajana jatkaa Mika Rantanen ja varapuheenjohtajana Riitta Eklund.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Mika Rantanen, puh. 0400 260 419, mika.rantanen@sok.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa
PL 186
20101 Turku

http://www.tok.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskauppa hakee uutta toimitusjohtajaa26.4.2023 10:30:53 EEST | Tiedote

Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen siirtyy syksyn aikana Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtajaksi. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi käynnistetään Turun Osuuskaupassa välittömästi. Antti Heikkinen on johtanut viimeiset lähes viisi vuotta menestyksekkäästi Turun Osuuskauppaa. - Antin panos Turun Osuuskaupan kehittäjänä ja toimitusjohtajana on ollut merkittävä. Onnittelen Anttia uudesta tehtävästä. Käynnistämme nyt saman tien uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin, toteaa Turun Osuuskaupan hallituksen puheenjohtaja Tapio Peltomäki. - Olen todella ylpeä Turun Osuuskaupan joukkueesta. Vaikka viime vuosia ovat värittäneet kriisit koronasta Ukrainan sotaan, energiakriisiin ja inflaatioon, niin olemme yhdessä saavuttaneet hienoja tuloksia, kehittäneet ja uudistaneet osuuskaupan verkostoa ja samanaikaisesti onnistuneet myös kasvattamaan henkilöstön työtyytyväisyyttä. Turun alueen kehitys näyttää nyt erityisen hyvältä ja odotamme kaikkien aikojen matkailukesää. Töitä tehdään täysi

Sale Puutori on Turun keskustan suurin Sale-myymälä29.3.2023 12:01:52 EEST | Tiedote

Sale Puutori avataan torstaina 30.3.2023 klo 10. Brahenkadulla aivan Puutorin kupeessa sijaitseva Sale tarjoaa asiakkailleen monipuolisen peruselintarvikkeiden valikoiman, runsaasti take away -tuotteita ja laajat aukioloajat. - Olemme kehittäneet vahvasti päivittäistavarakaupan myymäläverkostoa Turun alueella. Sale Puutori on Turun Osuuskaupan 28. Sale-myymälä ja yksistään Turun keskusta-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä meillä on nyt 10 Sale-lähikauppaa. Lähikauppojen valtteja ovat helppo saavutettavuus, pitkät aukiolot, asiakastarpeeseen osuva valikoima ja ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu. Keskusta-alueen kaupat palvelevat hyvin esimerkiksi iäkkäitä, opiskelijoita ja ylipäänsä autottomia lähialueiden asukkaita. Lisäksi erilaiset oheispalvelut, kuten pakettiautomaatit, helpottavat asiakkaiden arkea ja niiden merkitys korostuu erityisesti harvemmin asutuilla alueilla. Luonnollisesti meidän on pidettävä huolta myös kilpailukykyisestä hintatasosta, kertoo ketjujohtaja Olli Saar

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme