Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskaupan ravintolat laajasti take away -myyntiin

Jaa

Turun Osuuskaupassa 13 ravintolaa ja hotellien aamiaispalvelut siirtyvät take away -myyntiin 8.-28.3.2021 väliseksi ajaksi. 11 ravintolaa ja Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone suljetaan väliaikaisesti. Majoitustoiminta muissa hotelleissa jatkuu normaalisti. Toiminnan supistamisella ei ole henkilöstövaikutuksia.

- Ymmärrämme hyvin koronatilanteen vakavuuden ja noudatamme tarkasti viranomaisohjeita sekä seuraamme koronatilanteen kehittymistä. Luonnollisesti hallituksen esittämä kolmen viikon ravintolasulku on meille kuitenkin iso takaisku. Matkailu- ja ravitsemiskauppa ovat sinnitelleet jo vuoden erittäin haasteellisessa toimintaympäristössä. Toivon, että koronatoimenpiteet purevat ja pääsemme pian jälleen normaaliin toimintaan, toteaa matkailu- ja ravitsemiskaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

Turun Osuuskaupan ravintoloista suurin osa siirtyy take away -myyntiin 8.3.2021 alkaen, mutta 11 ravintolaa suljetaan väliaikaisesti. Lisäksi suljetaan Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone. Muut Turun Osuuskaupan hotellit pysyvät toistaiseksi kokouspalveluita lukuun ottamatta auki. Hotelleissa aamiaiset ja ruokailut järjestetään niin ikään take away -periaatteella.

Oman take away -myynnin lisäksi useat Turun Osuuskaupan ravintolat ovat mukana Foodoran, Woltin sekä Resquen palveluissa. Trattoria Wiklundilla on myös oma verkkopalvelu, syökotona.fi, josta ruokaa saa tilattua kätevästi.

Ruokakaupat ovat avoinna normaalisti ja palvelevat laajoin aukioloin. Myös ruoan verkkokauppa helpottaa ruokaostosten tekoa. ABC liikennemyymälät ovat avoinna normaalein aukioloajoin ja kahvilatuotteita voi ostaa mukaan. ABC Koulukadulta voi lisäksi tilata ABC-ravintolan a’la carte -annoksia ABC-mobiililla tai Foodoran kautta. Liikennemyymälöiden yhteydessä toimivat Hesburgerit palvelevat take away -periatteella. Polttonesteautomaatit sekä ABC-marketit ovat avoinna normaaliin tapaan.

− Ravintolatyö vähenee nyt väliaikaisesti, mutta ruokakaupoissamme tarvitaan edelleen lisää työvoimaa. Jo viime keväänä majoitus- ja ravitsemiskaupan ammattilaisemme hyppäsivät rohkeasti uusien haasteiden pariin marketkaupan puolelle. Ketään ei lomautettu ja työt jatkuivat kaikilla. Samalla mallilla menemme myös nyt ja kaikkien työt jatkuvat ravintoloiden sulusta huolimatta, Mikko Eskelinen kertoo.

Toimipaikkojen ajantasaiset aukioloajat löytyvät helpoimmin verkkosivuilta www.tok.fi, ravintoloiden osalta osoitteesta www.raflaamo.fi ja hotellien osalta osoitteesta www.sokoshotels.fi.  

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa
PL 186
20101 Turku

http://www.tok.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskaupan vuosi 2020: Päivittäistavarakauppa ennätysvauhdissa – kasvua 13 prosenttia15.2.2021 12:00:28 EET | Tiedote

- Investoinnit Varsinais-Suomeen yli 50 M€ - Liikevaihto 613 M€ (+2,4 %) - Tulos ilman kertaluonteisia eriä pysyi edellisvuoden tasolla ja oli yli 5 M€ - Asiakasomistajille rahana maksettavia etuja lähes 22 M€ - Asiakasomistajia vuoden 2020 lopussa yli 164 000 - Henkilöstöä yli 2 300 vuoden 2020 lopussa - Koronavuonna yli 400 matkailu- ja ravitsemiskaupan, tavaratalokaupan sekä liikennemyymäläkaupan ammattilaista siirtyi TOK:ssa kaupan alan tehtäviin – ketään ei lomautettu - Koko henkilökunta sai maksimissaan 300 euron koronabonuksen ** - Mittavat investoinnit maakuntaan jatkuivat suunnitellusti vuonna 2020 koronapandemiasta huolimatta. Yhteensä investoinnit kohosivat yli 50 miljoonaan euroon. Suurin yksittäinen investointi oli Itäharjun Prisman kiinteistön osto loppuvuodesta. Samalla sitouduimme vahvasti yhdessä Turun kaupungin ja muiden alueen kiinteistönomistajien kanssa Itäisen Turun ja sen palveluinfran kehittämiseen. Muita merkittäviä investointeja olivat uusi Original Sokos Hote

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme