Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskaupan suurin investointi vuonna 2023 - Prisma Mylly uudistuu jouluun mennessä

Jaa
Prisma Myllyssä aloitetaan mittavat uudistustyöt keväällä 2023. Uudistus näkyy asiakkaalle aiempaa sujuvampana ja helpompana asiointina sekä laajempina valikoimina. Uudistus valmistuu joulun alla 2023.

- Prisma Mylly avattiin reilut 20 vuotta sitten. Matkan varrella kauppaa on remontoitu ja uudistettu pala kerrallaan, mutta nyt on aika päivittää konsepti kokonaisuudessaan nykyaikaiseksi. Prisma Myllyn investointi kohoaa kaikkinensa yli kuuteen miljoonaan euroon ja se on Turun Osuuskaupan suurin yksittäinen investointi tänä vuonna, kertoo Prisma-ketjujohtaja Ville Ämmälä.

Uudistuksessa huomio on paitsi hyvässä asiakaskokemuksessa, myös talotekniikassa ja energia-asioissa. Prismaan tulee uusi C02-kylmälaitos ja ovelliset kalusteet sekä tehokas lämmöntalteenottojärjestelmä, jolla pystytään hyödyntämään kylmäjärjestelmän lauhde-energia rakennuksen lämmittämiseen. Myös muuta talotekniikkaa ajanmukaistetaan. Muutokset edistävät osaltaan S-ryhmän tavoitetta olla oman toimintansa osalta hiilinegatiivinen vuoden 2025 loppuun mennessä

Helppoa asiointia – verkossa tai kivijalassa

- Ruoan verkkokauppa on asiakkaiden suosiossa ja sen suosio kasvaa edelleen. Tällä hetkellä ruoan verkkokaupan myynti on yli kymmenen prosenttia Prisma Myllyn päivittäistavarakaupan liikevaihdosta. Uudistuksen yhteydessä ruoan verkkokauppa saa uudet tilat ja jatkossa asiakkaat voivat noutaa ostoksensa kätevästi suoraan lokerikosta, kertoo Prisma Myllyä pyörittävä ryhmäpäällikkö Lasse Pitkänen.

Asiakkaan mahdollisuudet asioida sujuvasti ja nopeasti paranevat myös kivijalassa uuden Kerää ja skannaa -palvelun myötä. Tampereentien Prismasta tuttu Kerää & Skannaa on konsepti, jossa asiakas voi kerätä ostoksensa suoraan ostoskasseihin ja skannata ne jo myymälää kiertäessään. Näin kassalla asiointi on sujuvampaa, kun ostoksia ei nosteta enää erikseen kassahihnalle. Myös koko Prisman kassalinja uusitaan ja samalla kasvatetaan pikakassojen määrää. Jatkossa Prisma Myllystä löytyykin yhteensä kymmenen pikakassaa, joista neljä on takahihnallisia.

Helpon ja sujuvan asiointikokemuksen lisäksi valikoimiin tuodaan uutuuksia.
- Ruokatorin tarjontaa täydentävät palvelutarjoajien omat pisteet, jotka yhdessä muodostavat houkuttelevan ja palvelevan kokonaisuuden Ruokatorin ympärille. Omat pisteensä saavat muun muassa Perniön Kebab ja Fazerin myymäläleipomo. Itsudemon sushibuffet ja bowlit sekä Herkkumestareiden juustot ja lihavalmisteet jatkavat valikoimissa edelleen. Monkey Donut taas on herkkusuiden odottama makea uutuus, jonka tuomme kauppaan, kertoo Lasse Pitkänen.

Kauneuden ja hyvinvoinnin osastoa uudistetaan isosti ja se muuttaa näkyvälle paikalle päivittäistavaraosastolla. Samalla valikoimat kasvavat aiemmasta. Lisäksi kaupan sisälle tulee uusi Finlaysonin shop-in-shop. Käyttötavarassa uudistuksesta on saatu jo hiukan esimakua, sillä uusi retkeilijöiden tarpeisiin vastaava Outdoor-osasto avattiin noin vuosi sitten. Muutoin jo entuudestaan tutut osastot säilyvät jatkossakin, mutta niitä päivitetään nyt entistä selkeämmiksi.

Prisman Myllyn yhteydessä palveleva kahvila Kulman Kuppila saa vuoden aikana uuden ilmeen. Lisäksi S-Pankki on jo alkuvuodesta saanut uudet tilat ja uusi, säkkikaupalla tölkkejä ja muovipulloja kerrallaan hotkaiseva R1-pullonpalautusautomaatti on otettu käyttöön parkkihallin puoleisella pullonpalautuspisteellä.

– Rakennamme asiakasomistajille nykyaikaista ja palvelevaa myymälää ja panostamme vahvasti asioimisen helppouteen. Kysymme lähiaikoina myös asiakkailtamme Facebookissa, mitä he uudistukselta odottavat. Kaikkea ei ole siis vielä päätetty, vaan haluamme tehdä tätä uudistusta yhdessä asiakkaidemme kanssa, jatkaa Pitkänen.

Prisma Mylly palvelee tutuin aukioloajoin koko uudistuksen ajan.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, Prisma-ketjujohtaja Ville Ämmälä, puh. 010 764 4052
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Lasse Pitkänen, puh. 010 764 3655

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa
PL 186
20101 Turku

http://www.tok.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskauppa hakee uutta toimitusjohtajaa26.4.2023 10:30:53 EEST | Tiedote

Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen siirtyy syksyn aikana Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtajaksi. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi käynnistetään Turun Osuuskaupassa välittömästi. Antti Heikkinen on johtanut viimeiset lähes viisi vuotta menestyksekkäästi Turun Osuuskauppaa. - Antin panos Turun Osuuskaupan kehittäjänä ja toimitusjohtajana on ollut merkittävä. Onnittelen Anttia uudesta tehtävästä. Käynnistämme nyt saman tien uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin, toteaa Turun Osuuskaupan hallituksen puheenjohtaja Tapio Peltomäki. - Olen todella ylpeä Turun Osuuskaupan joukkueesta. Vaikka viime vuosia ovat värittäneet kriisit koronasta Ukrainan sotaan, energiakriisiin ja inflaatioon, niin olemme yhdessä saavuttaneet hienoja tuloksia, kehittäneet ja uudistaneet osuuskaupan verkostoa ja samanaikaisesti onnistuneet myös kasvattamaan henkilöstön työtyytyväisyyttä. Turun alueen kehitys näyttää nyt erityisen hyvältä ja odotamme kaikkien aikojen matkailukesää. Töitä tehdään täysi

Sale Puutori on Turun keskustan suurin Sale-myymälä29.3.2023 12:01:52 EEST | Tiedote

Sale Puutori avataan torstaina 30.3.2023 klo 10. Brahenkadulla aivan Puutorin kupeessa sijaitseva Sale tarjoaa asiakkailleen monipuolisen peruselintarvikkeiden valikoiman, runsaasti take away -tuotteita ja laajat aukioloajat. - Olemme kehittäneet vahvasti päivittäistavarakaupan myymäläverkostoa Turun alueella. Sale Puutori on Turun Osuuskaupan 28. Sale-myymälä ja yksistään Turun keskusta-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä meillä on nyt 10 Sale-lähikauppaa. Lähikauppojen valtteja ovat helppo saavutettavuus, pitkät aukiolot, asiakastarpeeseen osuva valikoima ja ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu. Keskusta-alueen kaupat palvelevat hyvin esimerkiksi iäkkäitä, opiskelijoita ja ylipäänsä autottomia lähialueiden asukkaita. Lisäksi erilaiset oheispalvelut, kuten pakettiautomaatit, helpottavat asiakkaiden arkea ja niiden merkitys korostuu erityisesti harvemmin asutuilla alueilla. Luonnollisesti meidän on pidettävä huolta myös kilpailukykyisestä hintatasosta, kertoo ketjujohtaja Olli Saar

Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen SOK:n hallitukseen14.12.2022 16:12:10 EET | Tiedote

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan hallintoneuvosto on valinnut SOK:n hallituksen vuodelle 2023. SOK:n hallitus vuodelle 2023 on valittu. SOK:n pääjohtaja Hannu Krook jatkaa SOK:n hallituksen puheenjohtajana. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Turun Osuuskaupan toimitusjohtajana vuodesta 2018 asti toiminut Antti Heikkinen ja Kojamo Oyj:n digijohtaja Katri Harra-Salonen. SOK:n hallitus 2023: • Hannu Krook, pääjohtaja, puheenjohtaja • Kim Biskop, toimitusjohtaja • Nermin Hairedin, toimitusjohtaja • Katri Harra-Salonen, digijohtaja • Antti Heikkinen, toimitusjohtaja • Juha Kivelä, toimitusjohtaja • Veli-Matti Liimatainen, toimitusjohtaja • Harri Miettinen, toimitusjohtaja • Antti Määttä, toimitusjohtaja Lue lisää SOK:n tiedotteesta. Lisätietoja: Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Antti Heikkinen, puh. 010 764 4003

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme