Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Turun Ruoka- ja Viinimessuilla herkutellaan lähiruualla ja maistellaan viinejä

Jaa

Turun Ruoka- ja Viinimessut tarjoaa nautintoja kaikille aisteille 4.-6.10. Samaan aikaan Turun Kirjamessujen kanssa järjestettävä tapahtuma houkuttelee mm. lähiruuan ja viinien pariin. Messuilla esittäytyvät yritykset tarjoavat herkkuja ostettavaksi ja maisteltavaksi.

Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo

Tapahtumassa on mukana Lähiruokatuottajien monipuolinen yhteisosasto ohjelmalavoineen.

Lihakauppa.fi -ohjelmalavalla esiintyvät mm. kokki, keittiömestari, keittokirjailija, tv-esiintyjä ja ravintoloitsija Kari Aihinen, kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija Henri Alén ja kokki, ravitsemusvalmentaja ja ruokakirjailija Teresa Välimäki sekä aiheesta kirjan kirjoittaneet kirjailija Kati Tervo ja juontaja Anni Hautala.

Turun Ruoka- ja Viinimessuilla on mukana mm. Saksan Viinitiedotus. Saksa on mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa ja tarjolla on monipuolisia viinejä.

Messujen viinialueella voi viihtyä erityisen pitkään lauantaina 7.10. Messut jatkuvat alueella kello 21 asti. Edullinen iltalippu on käytössä kello 17-21.

Messuilla jaetaan nyt kolmannen kerran Kirja à la Carte – Book à la Carte -palkinto. Palkinnossa yhdistyvät molempien messutapahtumien ydinalueet, kirja ja ruoka. Tunnustus jaetaan kirjailijalle, jolta on vuotuisten messujen väliaikana ilmestynyt fiktiivinen teos, joka palkintoraadin mielestä parhaiten käsittelee ruokateemaa. Palkinnon aiemmin saanut Donna Leon, Heikki Valkama ja Eppu Nuotio. Palkinto jaetaan messulauantaina.

4.-6.10. Turun Messukeskuksessa
Avoinna pe-la kello 10-18 ja su kello 10-17
www.turunruokamessut.fi
#turunruokamessut

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Tiina Heiskari
projektijohtaja
Turun Messukeskus
puh. (02) 337 111
puh. 050 487 2015
tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi

Kuvat

Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo
Lataa
Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo
Lataa
Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Venexpo-messut jatkossa jo syyskuussa. Mukana mm. venehuutokauppa ja golf-kokonaisuus11.2.2020 11:25:53 EETTiedote

Turun Messukeskuksessa järjestettävään Venexpoon päästään tutustumaan jatkossa jo syyskuussa. Useita vuosia isänpäiväviikonloppuna järjestetty tapahtuma on tänä vuonna 25.-27.9., kolmipäiväisenä. Päätös syntyi näytteilleasettajien toiveesta, sillä uusi ajankohta tukee aikaisempaa sujuvammin venemyyntiä. Kesäkausi on tuolloin jo takana, veneennosto sopivasti ajankohtainen, mutta veneitä ei ihan vielä ole siirretty talvisäilytykseen. Tapahtuman uutuutena on mm. venehuutokauppa, jonka järjestää Nautione.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme