MessukeskusMessukeskus

Turvallisuus-messut siirtyy tammikuulle 2022

Jaa

Turvallisuus-messut on päätetty siirtää lokakuusta (6. – 7.10.2021) tammikuulle ja ne järjestetään 12.–13.1.2022 samanaikaisesti FinnSec, Kiinteistö ja AudioVisual Expon kanssa Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumakokonaisuus tuo paljon lisäarvoa turvallisuus-, kiinteistö- ja av-alan ammattilaisille. Turvallisuus-messut on ensimmäistä kertaa osa tätä tapahtumakokonaisuutta

Turvallisuus-messujen toimeksiantaja Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ja alan toimija Suomen Palopäällystöliitto ovat tyytyväisiä siitä, että messut voitiin siirtää samaan ajankohtaan turvallisuus- ja kiinteistömessutapahtumien kanssa. Tapahtumakokonaisuus siirtyi lokakuun alusta tammikuulle vallinneiden kokoontumisrajoitusten vuoksi reilu viikko sitten, kun tapahtuman alkuun olisi ollut enää viisi viikkoa. Tammikuussa voidaan järjestää ammattitapahtumia varmemmin, kun rajoitukset ovat todennäköisesti poissa. Suomen koronastrategia on nyt avata yhteiskunta lokakuun aikana.

”Meille oli erittäin tärkeätä, että saimme siirrettyä tärkeät pelastusalan ammattilaisille suunnatut ohjelmakokonaisuudet tammikuun tapahtumaan. Kävimme keskusteluja alan toimijoiden kanssa ja päätös oli yksimielinen. Nyt rakennetaan yhdessä merkittävää pelastusalan tapahtumaa tammikuulle.”, kertoo Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Timo Kangasniemi. ”Saimme nyt siirron johdosta hiukan lisäaikaa järjestelyille ja sen avulla pääsemme rakentamaan entistä parempaa tapahtumaa. Turvallisuus-messujen ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian. Odotettavissa on kattava, uutuustuotteet esittelevä ja tiedot päivittävä turvallisuusalan tapahtuma. Sille kannattaa jo nyt varata kalenterista aikaa!.”

Suomen Palopäällystöliitto SPPL järjestää Turvallisuus-messuille tärkeän ohjelmakokonaisuuden. Ohjelmaa tuottaa myös muun muassa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK ja Kuntaliitto.  

Suomen Palopäällystöliiton toiminnanjohtaja Ari Keijonen on myös tyytyväinen uuteen ajankohtaan. ”Tuntuu hyvältä, että turvallisuuden messukokonaisuus päästään nyt viimein toteuttamaan. Turvallisuuden eri osa-alueet ovat keskinäisriippuvaisia, ja Turvallisuus, FinnSec ja Kiinteistö muodostavat kokonaisuuden, jossa tämä tulee hienosti esille. Samanaikaisuudesta hyötyvät erityisesti messuvieraat - olipa sitten hakemassa ratkaisua johonkin yksityiskohtaan tai tullut saadakseen kokonaiskäsityksen tarjonnasta,” sanoo Keijonen. ”Palopäällystöliitolle Turvallisuus-messut on tärkeä oppimis- ja kohtaamistapahtuma, ja jälleen kerran tarjoamme messuvieraille laajan seminaari- ja tietoiskuohjelman pelastustoimen ja turvallisuuden teemoista. Yksi iso ja näkyvä koulutustapahtuma on tieliikennepelastamisen Road Rescue, jossa pelastusalan ammattilaiset kohtaavat viimeisimmän autojen turvateknologian ja käyvät sen kimppuun uusimmalla pelastuskalustolla ja taktiikoilla. Palopäällystöliitto odottaa kovasti tapahtumaa, yhdessä oppimista, uuden näkemistä ja erityisesti kohtaamisia.”

Turvallisuus- kiinteistö- ja av-alan tapahtumakokonaisuus tammikuussa

​FinnSec 2022, Turvallisuus 2022, Kiinteistö 2022 ja AudioVisual EXPO 2022 järjestetään keskiviikosta torstaihin 12.–13.1.2022. Tapahtumat järjestää Messukeskus toimeksiantajinaan FinnSec-messuilla Finnsecurity ry, Turvallisuus-messuilla Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry, Kiinteistö-messuilla Isännöintiliitto ja Suomen Kiinteistöliitto sekä AudioVisual EXPOssa Avita ry. 
  

www.finnsec.fi   
www.turvallisuus2021.fi  
www.kiinteistomessut.fi  
www.audiovisualexpo.fi  

 
Lisätietoja   

Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com 
Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys, hallituksen pj. Timo Kangasniemi, puh. 040 556 8906, timo.kanganiemi@vema.fi

Kuvia edellisistä messuista ja tapahtumien logot:  http://mediabank.messukeskus.com 

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun15.9.2021 13:08:31 EEST | Tiedote

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster - Kyberala ry:n kanssa.

Helsingin Kirjamessut kokoaa kirjallisuuden ystävät Messukeskukseen14.9.2021 14:30:00 EEST | Tiedote

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä. Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 28.9.2021.

KoneAgria tarjoaa arvokasta edelläkävijätietoa maa- ja metsätalousammattilaisille - ohjelma julkaistu6.9.2021 16:10:20 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messujen ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivät on teemoitettu, joten vierailun voi ajoittaa itselleen parhaiten sopivaksi. KoneAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin 14.–16.10.2021 Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme