Juustoportti Oy

Tutkimus: Juustoportti arvostetuin Etelä-Pohjalainen yritys

Jaa
Kuluttajat ovat arvioineet Juustoportin 70. arvostetuimmaksi brändiksi Taloustutkimuksen tänään julkaisemassa Brändien arvostus -tutkimuksessa. Etelä-Pohjalaisista yrityksistä Juustoportti oli listattu arvostetuimmaksi.
Etelä-Pohjalaisista yrityksistä Juustoportti oli listattu arvostetuimmaksi.
Etelä-Pohjalaisista yrityksistä Juustoportti oli listattu arvostetuimmaksi.

Taloustutkimuksen tekemässä Brändien arvostus -tutkimuksessa kuluttajat ovat antaneet arvosanan tuntemilleen brändeille sen mukaan, kuinka paljon he kyseistä brändiä arvostavat. Kärkisijalle tänä vuonna on valittu Fiskars.

”Juustoportin tarina on jo yli kolmekymmenvuotias. Alusta saakka olemme pyrkineet tekemään asiat paremmin, oli sitten kyse ihmisten, eläinten tai luonnon hyvinvoinnista. Uskomme, että kuluttajat jakavat nämä arvot kanssamme. Tässä tutkimuksessa olemme suurten ja menestyneiden brändien joukossa sijoittuen hienosti, joten voimme aidosti olla tyytyväisiä.” Iloitsee Juustoportin perustaja ja toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Taloustutkimuksen vuosittain tehtävä Brändien arvostus -tutkimus antaa laajan katsauksen tutkittuihin brändeihin, sekä brändien kilpailukenttään 68 kohderyhmässä 588 brändin kesken. Tutkimuksessa mukana olevat brändit on valittu mukaan maalis-huhtikuussa tehdyn esitutkimuksen perusteella. Mukaan varsinaiseen Brändien arvostus -tutkimukseen on päässyt vähintään 5 %:n spontaanilla tunnettuudella. Brändien arvostus -tutkimus julkaistiin 25.8.2022.

”Tuotantokapasiteetin kasvaessa saamme tehdä vielä paljon työtä tunnettuuden lisäämiseksi. Osaava henkilökuntamme tekee joka päivä parhaansa, että kuluttajan hetket Juustoportin tuotteiden parissa olisivat mahdollisimman hyvät. Haluan kiittää jokaista asiakastamme arvostuksesta meitä kohtaan! ” sanoo Juustoportin markkinoinnista vastaava johtaja Niklas Keski-Kasari.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Etelä-Pohjalaisista yrityksistä Juustoportti oli listattu arvostetuimmaksi.
Etelä-Pohjalaisista yrityksistä Juustoportti oli listattu arvostetuimmaksi.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Juustoportti Oy
Juustoportti Oy
Meijeritie 3
61600 Jalasjärvi

06-4566800https://www.juustoportti.fi

Juustoportti on vastuullinen perheyritys, joka on onnistunut luomaan ja ylläpitämään kasvua ja kehittymistä vaikeinakin vuosina. Tästä esimerkkinä on mm. hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, huomionosoitukset hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan uudistajana. Vastuullisuus on kuulunut yrityksen arvoihin alusta saakka ja monipuoliset vastuullisuuden teot ovat yrityksen arkipäivää. Juustoportti on Euroopan ensimmäinen hyvinvointimeijeri, jonka kaikki tilat ovat eläinten hyvinvointia tarkastelevan Welfare Quality-sertifioinnin piirissä. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan, sekä vegetehtaan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Paulig on sopinut Frezza-brändin ja -liiketoiminnan myymisestä Juustoportille9.3.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Paulig toi 20 vuotta sitten Frezza-tuotteiden myötä Suomeen täysin uuden kylmien kahvijuomien segmentin ja suomalaiset ovat saaneet nauttia erilaisista Frezza-mauista ja virkistävistä hemmotteluhetkistä vuosikymmenien ajan. Nyt Paulig on sopinut Frezza-brändin myymisestä Juustoportille, jonka on tarkoitus jatkaa brändin menestystarinaa ja myyntiä tulevaisuudessa. Kaupan suunniteltu täytäntöönpano on 31.3.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme