Bubblypink Music

Tuula Amberla matkustaa mielikuvituksen voimalla – ja julkaisee tänään uutta musiikkia

Jaa

”Koko maailma on ollut jumissa vuoden; ei keikkoja, ei matkoja, ei juhlia. Olotila alkaa olla epätodellinen, välillä on tunne, että on suljettuna johonkin paikkaan, mistä ei ole enää ulospääsyä”, Amberla toteaa. ”Mutta onneksi meillä on mielikuvitus! Positiivisten ajatusten voimalla pääsemme eteenpäin, maapallon toiselle puolelle tai vaikkapa Pariisiin!”

Pitkän linjan laulaja Tuula Amberla luottaa positiivisen ajattelun voimaan myös koronan keskellä. Mielikuvituksen ja musiikin avulla voi matkustaa vaikka Pariisiin!
Pitkän linjan laulaja Tuula Amberla luottaa positiivisen ajattelun voimaan myös koronan keskellä. Mielikuvituksen ja musiikin avulla voi matkustaa vaikka Pariisiin!

Lulu-hitillään ja uniikilla soundillaan koko kansan tietoisuuteen vuonna 1984 noussut Tuula Amberla on levyttänyt 1980-luvulta lähtien. Vuonna 2018 Tuula teki näyttävän paluun peräti 14 vuoden julkaisutauon jälkeen. Tuulan kappaleet, kuten Anna äiti puhaltaa, Korppi, Auto sammui maantien laitaan, Pienet sanat ja Tyttö kampaa märkää tukkaa luotaavat inhimillistä elämää ajattomasti. Nyt tarinat saavat jälleen jatkoa – tänään 6.5.2021 hän julkaisee uuden Mieli lähtee lentämään -singlen.

Kuuntele uunituore kappale ja tutustu myös musiikkivideoon!

”Näinä aikoina mielikuvituksen voima on ollut suuri; vaikka olisit suljettuna neljän seinän sisään ja et pääsisi enää ylös tuolista, voit unelmoida! Voit sulkea silmäsi ja kulkea niitä öisiä katuja, jotka muistat ja olet kokenut. Eikä sen tarvitse olla totta. Se voikin olla elokuvasta, maalauksesta tai matkaoppaasta, mutta sinä voit päästä sinne mielikuvituksessasi. Tuntea ne tuoksut ja ajatella, että tuolla minä vielä kuljen! Tulette näkemään!”

Uusi single on Tuulan mukaan ”todellinen lähituote”, sillä se on miksattu ja sovitettu Turussa. ”Masteroinnissa turvauduimme kuitenkin kaukomatkailuun, sillä sen teki Gustav Brunn All in Audio -studiossa, Malmössa.”

Tuula Amberla - Mieli lähtee lentämään, kesto 3:35
ISRC: FI7PP2100001
Sävellys: Tero-Petri Suovanen
Sanoitus: Juhana Saaristo & Tero-Petri Suovanen
Sovitus: Tuula Amberla, Jani Lankinen, Samuli M. Nieminen & Tero-Petri Suovanen
Jakke Aho - Basso
Moilu Moilanen - Rummut
Samuli M. Nieminen - Alttosaksofoni
Tero-Petri Suovanen - Kitarat
Äänitys: Timo Haanpää (Valtone Studio)
Miksaus: Jani Lankinen (Ilmaa Studio)
Masterointi: Gustav Brunn (All in Audio)
Julkaisija: Plastic Passion 2021
Kuvaaja: Bo Stranden

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Bubblypink Music
Jutta Vetter
0505466000
press@bubblypink.fi

Kuvat

Pitkän linjan laulaja Tuula Amberla luottaa positiivisen ajattelun voimaan myös koronan keskellä. Mielikuvituksen ja musiikin avulla voi matkustaa vaikka Pariisiin!
Pitkän linjan laulaja Tuula Amberla luottaa positiivisen ajattelun voimaan myös koronan keskellä. Mielikuvituksen ja musiikin avulla voi matkustaa vaikka Pariisiin!
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Bubblypink Music
Bubblypink Music
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

https://bubblypink.fi

Bubblypink Music tarjoaa musiikkialan kaikille toimijoille kokonaisvaltaista artisti-, julkaisu- ja tapahtumapromootiota.

Bubblypink Music on vahvaan viestintäosaamiseen nojaava moderni ja kokonaisvaltainen musiikkialan viestintätoimisto.

Yhtiön perustaja Jutta Vetter on pitkän linjan viestinnän ammattilainen, joka on erikoistunut musiikkiteollisuuteen. Hänellä on johtamansa kansainvälisen Vetter Communications Oy -viestintätoimiston myötä vankka ymmärrys yritysmaailmasta, ja vuosien työkokemus muun muassa levy-yhtiöstä ja ohjelmatoimistosta.

Bubblypinkin ydin perustuu alan liiketoimintamallien tuntemukseen, raudanlujaan kokemukseen viestintä- ja mediatiedotustehtävistä, rohkeaan ideointiin sekä brändäysosaamiseen. Yhtiö hoitaa niin pienet kuin suuret kokonaisuudet – yksittäisen single-julkaisun promosta aina isoon festivaalitiedotukseen.

Yhteys: press@bubblypink.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bubblypink Music

Tero-Petrin kymmenes pitkäsoitto julkaistaan – samalla hän juhlistaa 40-vuotista uraansa musiikkialalla14.10.2021 10:24:16 EEST | Tiedote

Tero-Petri & Korvaamattomat -yhtye julkaisee Olet aina mukana -albumin 22.10. Pitkäsoitto kietoutuu erilaisten ihmiskohtaloiden ja kohtaamisten ympärille. Levyllä kuullaan kaikuja Tero-Petrin siviiliammatista päihde- ja peliriippuvaisten auttamistyössä. ”Levyni ei kuitenkaan ole yksinomaan humaani. Se on pullollaan pirullisia havaintoja, kujeilevaa ironiaa ja minulle ominaisia vinksahtaneita mielikuvia”, Tero-Petri kertoo. Albumin on tuottanut UMK:sta tuttu Oskari Ruohonen, eli OSKR.

Loppuunmyydyt konserttisalit saivat nyt jatkumoa loppuunmyydyllä klubillakin - Semmareiden 30-vuotiskiertue jatkaa voittokulkuaan8.2.2020 09:00:00 EET | Tiedote

Kansainvälistäkin menestystä niittänyt show-kokoonpano Semmarit kiersi syksyllä maamme eturivin konserttisalit. Näistä täysin loppuunmyytyjä olivat Helsingin Finlandia-talo, Lahden Sibelius-talo, Kuopion Musiikkikeskus, Jyväskylän Paviljonki, Oulun Madetojan sali, Lappeenranta-sali, Kuopion Musiikkikeskus, Kouvolan Kuusankoski-sali ja Järvenpään Sibelius-sali. Lisäksi Tampere-talo, Turun Logomo, Hämeenlinnan Verkatehdas sekä Savonlinna-sali täyttyivät 90 % kapasiteeteistaan. Eilen alkanut klubikiertue jatkaa esiintymisiä loppuunmyydyille saleille, sillä myös sen avauskeikka veti Jyväskylän Lutakon viimeistä pääsylippua myöten täyteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme