Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto r.y.

Tuula Loikkanen Panimoliiton uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

HTM, LL.M., M.Sc. Tuula Loikkanen on nimitetty Panimo-ja virvoitusjuomateollisuuden uudeksi toimitusjohtajaksi. Loikkanen aloittaa tehtävässään 1.9. alkaen ja seuraa tehtävässään Riikka Pakarista. Pakarinen on kutsuttu valtiovarainministeriöön valtiovarainministeri Matti Vanhasen EU-asioiden erityisavustajaksi.

Loikkasella on vahvaa osaamista edunvalvonnasta ja elinkeinopolitiikasta. Hän siirtyy panimoliiton toimitusjohtajaksi Kaupan liiton edunvalvontajohtajan tehtävistä. ”Koen taustani luovan erinomaiset edellytykset työskennellä Panimo- ja virvoitusjuomateollisuuden puolesta. Panimo- ja virvoitusjuomateollisuus on ollut aina tärkeä osa suomalaista yhteiskuntaa, ja uskon sen merkityksen kasvavan tulevaisuudessa. Alalla on tärkeä työllistävä vaikutus koko arvoketjulle aina alkutuotannosta, teollisuuden ja kuljetuksen kautta kauppaan ja ravintoloihin.  Haluan työskennellä sen puolesta, että jatkossakin työllistämme suomalaisia ja että suomalaiset saavat nauttia kotimaisista panimoalan tuotteista,” toteaa tuleva toimitusjohtaja Tuula Loikkanen.

Panimoliiton hallituksen puheenjohtaja Lasse Ahon mukaan Panimo- ja virvoitusjuomateollisuus on näkynyt erinomaisesti yhteiskunnallisessa keskustelussa. Olemme kiitollisia Riikalle hänen työstään alan puolesta. Tuula Loikkanen jatkaa tätä erinomaista työtä. Pakarisella on pitkä poliittinen tausta EU-asioissa, joten siirtyminen politiikan pariin on ymmärrettävää kutsun näin käydessä,” toteaa Aho.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Tuula Loikkanen p. 040 922 0750

hallituksen puheenjohtaja Lasse Aho p. 0400 203 600

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto r.y.
Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto r.y.
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

http://www.panimoliitto.fi

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto ry on olutta, siideriä ja long drink -juomia sekä virvoitusjuomia ja kivennäisvesiä valmistavan kotimaisen elinkeinon edunvalvoja. Liitto edustaa yhtä maamme vanhimmista teollisuudenaloista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto r.y.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme