Vaasan kaupunki - Vasa stad

Två coronavirussmittor i Raastuvakadun päiväkoti

Dela

Två coronavirussmittor har konstaterats i daghemmet Raastuvankadun päiväkoti 9.9. Antalet personer som eventuellt exponerats för viruset är totalt 48.

34 barn och 14 vuxna har försatts i karantän. Hela daghemmet är stängt till och med 15.9.

Alla vårdnadshavare till barnen samt personalen har informerats om det inträffade.

Kontakter

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hela Finland kan nu rösta på världens lyckligaste person − Se på videoserien om Maria Veitolas besök i Vasa15.9.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Journalisten Maria Veitola besökte Vasaregionen i augusti för att fördjupa sig i lyckan på världens lyckligaste plats. Veitola träffade tre personer som bor i Vasaregionen och som hittades genom en efterlysning och nominerades till den lyckligaste personen i världen. På basis av Maria & världens lyckligaste-videoserien, som har sammanställts från besöken, kan alla rösta på den av trion som de tycker är den lyckligaste på webbsidan varldenslyckligastestad.fi.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum