TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy HSL:n järjestelmäkumppaniksi

Jaa
TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy ja Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) allekirjoittivat vuoden vaihteessa puitesopimuksen yhteistyöstä. TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy tuottaa joukkoliikenteen it-ratkaisuja usealle Suomen kaupunkiseudulle ja sen palvelut vaikuttavat päivittäin satojen tuhansien kaupunkilaisten liikkumiseen. Puitesopimuksen myötä HSL ja valtakunnallisesti toimiva TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy ryhtyvät kehittämään kumppanuuttaan ja rakentamaan yhdessä uusia joukkoliikenteen it-ratkaisuja.

Sopimus mahdollistaa kattavan palveluiden tuottamisen HSL:lle tulevaisuudessa sen tarpeiden mukaisesti. TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:lle solmittu puitesopimus on vuonna 2013 perustetun yhtiön historian merkittävin yhteistyösopimus ja yhteistyön myötä HSL:stä tulee sen suurin asiakas.

Yhteistyön tiivistyminen merkitsee TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:lle merkittävää liiketoiminnan laajentumista kuluvan vuoden aikana.

- Kiitän henkilökohtaisesti ja koko yhtiön puolesta HSL:ää luottamuksesta. Odotan innolla, että pääsemme rekrytoimaan joukkueeseemme lisää huippuammattilaisia ja että saamme olla mukana rakentamassa tulevaisuuden ratkaisuja HSL-alueen joukkoliikenteeseen. Tulevaisuudessa pystymme tuottamaan entistäkin laadukkaampia palveluita koko valtakunnan alueelle, TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n toimitusjohtaja Toni Pallaspuro sanoo.

- On hienoa päästä syventämään kumppanuutta nyt solmitun puitesopimuksen myötä TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n kanssa. Uskon, että voimme yhdessä tuottaa asiakkaillemme kestäviä ja helppoja liikkumispalveluita ja kehittyä digitaalisten liikkumispalveluiden edelläkävijäksi. Tavoitteenamme on parantaa kustannustehokkuutta, nopeuttaa uusien ratkaisujen viemistä tuotantoon ja kehittää järjestelmien ylläpitoprosesseja, yksikön päällikkö Sari Atkins HSL:stä sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toni Pallaspuro
toimitusjohtaja, TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy
050 320 8859
toni.pallaspuro@lmj.fi
waltti.fi

Sari Atkins
yksikön päällikkö, HSL
050 347 1480
sari.atkins@hsl.fi
hsl.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

http://waltti.fi

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy on kuntien yhteinen ICT-palveluyhtiö, joka tarjoaa lippu-, maksu- ja matkustusinformaatioratkaisuja joukkoliikenteen järjestäjäkunnille. TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy ylläpitää ja kehittää Waltti -lippu- ja maksujärjestelmää ja sen toiminta kattaa yli 20 keskeisintä kaupunkiseutua ympäri Suomea.

HSL Helsingin seudun liikenne

HSL vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 400 työntekijää, ja liikevaihto on noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Vuonna 2021 HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin 238 miljoonaa, mikä on yli 60 % Suomessa tehdyistä joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta